Κάτι αλλάζει (πολύ) σύντομα στον Όμιλο ΔΙΑΣ

Μια αγαπημένη συνήθεια, «φοράει» καινούργια ρούχα.

 


Article featured image
Article featured image

Όλοι χρειαζόμαστε κάπου κάπου ένα φρεσκάρισμα και μία ανανέωση. Άλλοι αλλάζουν κούρεμα ή χρώμα στα μαλλιά, άλλη ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα τους και κάποιοι επιλέγουν να αλλάξουν όνομα.

Το Capital Today, το απαραίτητο εργαλείο του κάθε επαγγελματία, συνώνυμο με την ενημέρωση για την οικονομία και τις επιχειρήσεις, αλλάζει όνομα αλλά όχι φιλοσοφία και μετονομάζεται σε Economy Today.

Σκοπός της εν λόγω απόφασης είναι η ενίσχυση και περαιτέρω δημιουργία τοπικής ειδησιογραφίας και αυτόνομων εμπορικών τίτλων.

Με την ίδια δυναμική ομάδα και διατηρώντας το ίδιο DNA, επικεντρωμένοι πάντα στα οικονομικά και επιχειρηματικά δρώμενα της Κύπρου, προχωρούμε με νέα σχέδια και προοπτικές και σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να συμπορεύεστε με το Economy Today στον κόσμο του επιχειρείν και της οικονομίας.

 Economy Τoday γι’ αυτούς που θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένοι για όλα όσα αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο και την οικονομία.

Economy Τoday το πιο ολοκληρωμένο επιχειρηματικό εργαλείο διαθέσιμο στο περίπτερο, στο διαδίκτυο στο economytoday.com.cy, στο κινητό, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Θα το βρείτε από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

 

Economy Today

«Το αύριο αρχίζει σήμερα»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ