Ο Σάκης από απόσταση αναπνοής

Τα highlights της χθεσινής βραδιάς -παρουσίαση προγραμμάτων ΣΙΓΜΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Η φετινή παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ, για την τηλεοπτική σεζόν 2018 - 201,9 ήταν (πολύ) διαφορετική από τις άλλες χρονιές.

Η διεύθυνση του σταθμού φρόντισε να αποδείξει στους παρευρισκόμενους αυτό ακριβώς που αναφέρει και το φετινό της σλόγκαν, ότι δηλαδή «Όλα μπορούν να συμβούν».

Παρουσιαστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, συνεργάτες του σταθμού και εκπρόσωποι διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου, έδωσαν χθες βράδυ το παρών τους στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που ετοίμασε το ΣΙΓΜΑ για τη φετινή χρονιά.

 

 

Η έκπληξη

Και καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού, Χρύσανθος Τσουρούλλης, μιλούσε για το «Πρωτοσέλιδο», το «Μεσημέρι και Κάτι», τις «Τομές στα Γεγονότα», το «Θέκλα μιλάμε ανοιχτά», την ψυχαγωγική εκπομπή «Όλα καλά», την «Παραδοσιακή Βραδιά», τη «Γαλάτεια», το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «The Voice of Greece», έκανε στους παρευρισκόμενους την εξής ερώτηση: «Είστε έτοιμοι;».

Δεν απαντήσαμε βέβαια αν ήμασταν έτοιμοι για αυτό που θ’ ακολουθούσε. Απλώς σηκώσαμε όλοι τα smartphones και ξεκινήσαμε να βγάζουμε φωτογραφίες και βίντεο τον κορυφαίο Έλληνα σταρ που ανέβηκε στη σκηνή και μας τραγουδούσε prive για περίπου δύο ώρες. Όλοι σηκωθήκαμε σε χρόνο ντετέ από τις θέσεις μας και βρεθήκαμε μπροστά στη σκηνή σε απόσταση αναπνοής από τον Σάκη! Προσωπικά, πρώτη φορά τον έβλεπα από τόσο κοντά.

 

 

Τα «ριάλλια»

Η παρουσιάστρια της «Παραδοσιακής Βραδιάς», Άντρη Καραντώνη, είχε γενέθλια και ποιο θα μπορούσε να ήταν καλύτερο δώρο από το να τραγουδήσει ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά το κυπριακό τραγούδι «Τα Ριάλλια;» Γιατί όλα μπορούν να συμβούν…

 






Η μοβ βροχή

Εκτός από την Άντρη Καραντώνη, ο Σάκης ανέβασε στη σκηνή και τον Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού με τον οποίο τραγούδησαν ντουέτο το «Purple Rain» του Prince. Όπως θα διαπιστώσεις και στο βίντεο, τελικά ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, εκτός από την παρουσίαση κρύβει κι άλλα ταλέντα.  

 

 

Το μυστικό

Στην εκδήλωση η διεύθυνση του σταθμού αποκάλυψε στους παρευρισκόμενους ποια θα είναι η νέα εκπομπή που θα κάνει φέτος την εμφάνισή της στο ΣΙΓΜΑ. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν θα σας αποκαλύψουμε σύντομα.

 

Η Μόνικα Κουρουφέξη νιώθει ενθουσιασμένη στην τοποθεσία Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου



 

Η Γαβριέλλα Ζάρτηλα



 

Η Ευτυχία Αντρέου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ