Τα «σπάει» η νέα κωμική σειρά του ΣΙΓΜΑ

Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Οι φτωχοί και οι πλούσιοι... Όταν η μοίρα αποφασίσει αυτοί οι κόσμοι να  συναντηθούν, οι αντιδράσεις θα είναι εκρηκτικές.

 


Article featured image
Article featured image

Κωμικές καταστάσεις, εκπλήξεις και ανατροπές θα ζήσουν οι ήρωες της νέας κωμικής σειράς «Όσο Έχω Εσένα» σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου.

Μέσα από ένα ταξίδι αυτογνωσίας οι ήρωες εξελίσσονται και ζουν την καταλυτική αγάπη που τους αλλάζει.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Ο Γιώργος αφήνει έγκυο τη Μελίνα, υπάλληλό του στην εταιρία. Η εγκυμοσύνη οδηγεί τη σχέση τους στον χωρισμό, όμως η Μελίνα αποφασίζει να αναθρέψει μόνη της το παιδί της. Οκτώ χρόνια μετά, η μοίρα παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στη Μελίνα, αφού μια διαθήκη θα ανατρέψει τη ζωή όλων, που θα αναζητούν τον αρσενικό απόγονο της οικογένειας, στον οποίο θα κληρονομηθεί η εταιρία. Ο Γιώργος θα αναζητήσει τότε τον κληρονόμο του, ενώ ο Άλκης, ξάδερφός του, θα αναγκαστεί να μετακομίσει στη φτωχογειτονιά που κατοικεί η Μελίνα, η οποία θα του συμπαρασταθεί μαζί με τον πατέρα της, τον Μάκη…

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Ειρήνη Βαλατσού, Χρήστος Σπανός, ο μικρός Άρης Σιάμπης, Κατερίνα Παπασιδέρη, Θάνος Κοντογιώργης. Στο ρόλο της Ντίντη η Υρώ Μανέ, της Άντζελας η Ελένη Κρίτα και του Μάκη ο Κώστας Κόκλας.

Πρεμιέρα το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου στις 18:20 και κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ