Το Survivor 3 αλλάζει παραλία

Δείτε τη νέα εντυπωσιακή παραλία που θα φιλοξενεί τους παίχτες του παιχνιδιού επιβίωσης.

 


Οι 12 Έλληνες παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι και σε λίγα 24ωρα θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο για να προετοιμαστούν για την πρεμιέρα.

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης είναι ήδη εκεί και ετοιμάζεται για τον απόλυτο αγώνα μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί μια που θα παρουσιάζουν μαζί το φετινό ελληνοτουρκικό Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός μαζί με τον Έλληνα παρουσιαστή πραγματοποιούν το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου του Survivor 3 το οποίο κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21.15, στο ΣΙΓΜΑ. 

Τανιμανίδης και Ιλιτζαλί θα δίνουν το τηλεοπτικό «παρών» μαζί, καθώς λόγω της μονομαχίας Ελλάδας - Τουρκίας, οι παρουσιαστές φέτος θα είναι δύο.

Εκτός από την αλλαγή στο κόνσεπτ, το Survivor 3 θα έχει ακόμη μία διαφορά αφού οι παίχτες θα φιλοξενηθούν σε νέα παραλία του Άγιου Δομίνικου, την παραλία Romana, όπου εκεί θα διοργανώνονται και τα αγωνίσματα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε βίντεο από τη νέα παραλία

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, ξεκινάει το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, όπου αυτή τη χρονιά είναι ένας αγώνας επιβίωσης Ελλάδας vs Τουρκίας, εσύ θα λείπεις;


Σχετικα

10 άτομα περιγράφουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους

Θησαυρίζει δίνοντας ονόματα σε μωρά

Νέα μόδα θέλει τις μέλλουσες μητέρες να σχεδιάζουν στα νύχια τους το υπερηχογράφημα του παιδιού τους

Η Λάρνακα υποδέχεται για πρώτη φορά το δικό της TEDx

Πάμε Σωτήρα για τις «Φωνές της Κυπριακής Μουσικής Παράδοσης»

Έρευνα υποστηρίζει ότι μετά τα 30 αυξάνεται κατακόρυφα ο κίνδυνο αποβολής