Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα Λεμέσια Fun Race 3KM

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Article featured image
Article featured image



Ο Αγώνας Λεμέσια Fun Race 3KM, εντάσσεται στις τρεις διαδρομές του 22ου Διεθνούς Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να τρέξουν, να κάνουν jogging, δυναμικό περπάτημα, είτε απλά να περπατήσουν… με τους συναδέλφους, τους φίλους ή την οικογένειά τους.

Το κόστος συμμετοχής για ομάδες από 1-50 άτομα ανέρχεται στα €70, ενώ για ατομικές συμμετοχές η εγγραφή είναι €5 (κάντε κλικ και δηλώστε συμμετοχή εδώ https://bit.ly/2n1q4Ar).

Τα βήματά μας σε αυτό τον αγώνα, αποκτούν ιδιαίτερη αξία, αφού όλοι τρέχουμε για ένα πολύ καλό σκοπό. Με κάθε συμμετοχή προσφέρουμε στήριξη στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.


Photo 4.jpg




Στο πλαίσιο του 22ου Διεθνούς Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» θα πραγματοποιηθούν επίσης και οι διαδρομές, Askanis Group Road Race 10KM για συμμετέχοντες από 12 ετών και άνω και Kids Fun Run 1KM, για τους μικρούς μας φίλους από 5-12 ετών.

Οι εγγραφές για τις τρεις διαδρομές γίνονται μόνο διαδικτυακά στο www.dromearacing.com/races, μέχρι τις 17 Οκτωβρίου και όλοι οι συμμετέχοντες θα εξασφαλίσουν φανέλα, αριθμό συμμετοχής, chip χρονομέτρησης και μετάλλιο. Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής (bib number) θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τις 07:30 – 08:30 στην αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου.

Στηρίζουν: Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», ΔΡΟ.ΜΕ.Α Racing, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σωματείο Δρομέων «Ευ Ζην».


Photo 3.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ