Το Fortnite Chapter 2 μόλις κυκλοφόρησε

Η ζωή επέστρεψε και πάλι στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Article featured image
Article featured image


Μετά από 40 ώρες «μαύρο» στις οθόνες εκατομμυρίων gamers, το Fortnite Chapter 2 κυκλοφόρησε δίνοντας χαρά στους users.

Την, Κυριακή, ένας τεράστιος αστεροειδής κατέστρεψε τον χάρτη του Fortnite, για να σημάνει το τέλος της δέκατης σεζόν. Το γεγονός προκάλεσε πανικό καθώς εκατομμύρια παίκτες δεν είχαν τη δυνατότητα να παίξουν.

Το Fortnite διέγραψε επίσης όλα τα tweets του και απλά προέβαλλε ένα live stream μια μαύρης τρύπας στο Twitter. Στο YouTube κυκλοφόρησαν αναρίθμητα βίντεο με τις αντιδράσεις των παικτών.

Τελικά, σήμερα, το δημοφιλές παιχνίδι, επέστρεψε και το τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η Epic Games ήδη μετράει πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. H Epic Games λανσάρει έναν ολοκαίνουριο χάρτη μεταφέροντας τη δράση εκεί.

Στο νέο νησί υπάρχουν 13 νέες τοποθεσίες, νέοι παίκτες και νέα μέσα μεταφοράς, όπως επίσης και νέες δραστηριότητες. Βάρκες εντοπίζονται σε όλο το νησί. Οι παίκτες, μπορούν να κολυμπήσουν για να τις πλησιάσουν, ενώ μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα καθώς κολυμπούν.Το μέγεθος του update είναι 16GB στα PCs και περίπου 9GB στις παιχνιδοκονσόλες, ενώ δημοσιεύθηκε και το επίσημο story trailer που μας δείχνει τη μαύρη τρύπα να αποκαλύπτει τη νέα έκδοση του νησιού.


Με πληροοφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ