Τελετή Απονομής Cyprus Responsible Business Awards

Αναδεικνύοντας το έργο των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων.

Article featured image
Article featured image

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, στο Προεδρικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Cyprus Responsible Business Awards 2019. Τα βραβεία δημιουργήθηκαν με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα έργα, τις ιδέες και τις συνεργασίες πίσω από τη δέσμευση των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων και Φορέων της Κύπρου στις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης και κοινωνικής ανάπτυξης.

Στην τελετή απονομής, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου, θα βραβευτούν οι εταιρείες και οι δράσεις εκείνες που διακρίθηκαν μέσα από την διαδικασία αξιολόγησης από τον Πρόεδρο και τα μέλη της κριτικής επιτροπής των βραβείων, η οποία αποτελείται από καθηγητές και εμπειρογνώμονες του κλάδου. Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα της Αυτού Εξοχότητάς του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ανάπτυξης και του Κυπριακού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Χρυσός χορηγός είναι η Cyta, ενώ υποστηρικτές οι Coneq & Landas

Χορηγός επικοινωνίας: Economy Today


RBA19_CER_900x450.png


Τα βραβεία διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Κύπρο ο Εκδοτικός Οίκος Δίας και η Τηλεόραση Σίγμα σε συνεργασία με την Boussias Communications.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για online αίτηση συμμετοχής στην τελετή, επισκεφθείτε το https://www.responsiblebusinesscy.com/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ