Διαδραστικό Εργαστήρι Τέχνης και Θεάτρου

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Κουκουβάγιας» οι Little Worry People προτείνουν για τα παιδιά ένα πρωτότυπο θεατρικό και εικαστικό βιωματικό εργαστήρι με θέμα (τι άλλο;) τις κουκουβάγιες!

Article featured image
Article featured image

Μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας και να τα αφήσετε να δημιουργήσουν, να ψυχαγωγηθούν και να μάθουν, ενώ εσείς θα πίνετε τον καφέ σας σε ένα από τα πολλά καφέ της περιοχής της Έγκωμης.

Τι περιλαμβάνει το εργαστήρι

Το εργαστήρι περιλαμβάνει καλλιτεχνικές κατασκευές και θεατρικό εργαστήρι βασισμένο στη διαχείριση συναισθημάτων και στην καλλιέργεια ενσυναίσθησης.

Το εργαστήρι είναι εμπνευσμένο από τις παραστάσεις μας και τις υπέροχες ιστορίες της κουκουβάγιας που μαθαίνει να μη ζηλεύει, να μην φοβάται το σκοτάδι και να έχει ευγνωμοσύνη.

Ποιος ο στόχος του εργαστηρίου

Με τις τέχνες τα παιδιά μαθαίνουν να διαχειρίζονται και να εξωτερικεύουν τα συναισθήματα τους, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η ενασχόληση με τις τέχνες από μικρή ηλικία βοηθάει την δημιουργικότητα και την φαντασία των παιδιών. Γι’ αυτό και εμείς ετοιμάσαμε ένα μαγικό δημιουργικό ταξίδι με το αγαπημένο θέμα των παιδιών τις κουκουβάγιες όπου σε απόλυτη ισορροπία θα έχουμε και art και drama.

Στόχος μας να περάσουν τα παιδιά μαζί μας μια αξέχαστη ώρα δημιουργώντας και μαθαίνοντας. Το εικαστικό κομμάτι έχει σαν στόχο καλλιέργεια των δεξιοτήτων των παιδιών, η ζωγραφική, η τέχνη δημιουργεί ψυχική ευφορία και κάνει τα παιδιά χαρούμενα.

Το θεατρικό κομμάτι έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά μέσα από ένα συνδυασμό ιστοριών από τις παραστάσεις μας να αποκτήσουν κοινωνικές δεξιότητες. Τα παιδιά ακολουθώντας τις οδηγίες μας θα φτιάξουν μια δραματοποιημένη ιστορία με πρωταγωνιστή την κουκουβάγια.

Η πρωτοτυπία του workshop

H πρωτοτυπία είναι η πρωτοβουλία και η ευκαιρία που δίνεται στα παιδιά να δημιουργίσουν. Ο εγκέφαλος μας έχει την δυνατότητα να εκπαιδεύεται όπως ένα παιδί μαθαίνει να περπατά να μιλά να γράφει και να διαβάει έτσι μπορεί και να μάθει να δημιουργεί έτσι μπορεί να μάθει να δουλεύει ομαδικά και να κοινωνικοποιήται αυτός είναι ο σκοπός του art and drama worhshop που θα γίνει την Κυριακή 27/10/2019.

Για παιδιά 5-12

Ημερ.: Κυριακή 2019 | 27/10

Ώρα: 11.00πμ | Χώρος: The little worry people art and drama studio, Ορφέως 2, 2413 Έγκωμη-Λ/σία

Διάρκεια : 1 ώρα | Τιμή εισιτηρίου: €10 | Τηλέφωνο κρατήσεων: 99358663, 99621669, 22590197 | Περιορισμένος αριθμός θέσεων, απαραίτητη προ-κράτηση-πώληση εισιτηρίων

Προσέλευση: 15 λεπτά πριν την έναρξη

Πληροφορίες: www.thelittleworrypeople.com


72678151_425038968154421_3535729851023491072_n.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ