Σεξομολογήσεις #462: «Θέλω να μου λαλεί ότι με αγαπά»

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Article featured image
Article featured image

Κάποιες φορές λαλώ φτάνει, να χωρίσω τζαι κανεί. Αλλά, έχει φορές που σκέφτομαι τι φοβερός εραστής που είναι, και δεν θέλω να τον χάσω, κι έτσι σταματώ κάθε μου απελπισμένη σκέψη. Όμως, όταν κάποιος είναι σε μια σχέση που τίποτα ουσιαστικό δεν του προσφέρει ο σύντροφος, δεν επικοινωνεί στο ίδιο μήκος κύματος, και γενικότερα θωρεί τον τζαι νευριάζει, τι κάμνει; Μα ξέρεις τι σημαίνει να είμαστε έξι χρόνια μαζί (τα δύο πρώτα ήταν πόμπα!), και μετά η σχέση μας να χαλά χρόνο με τον χρόνο και να συνειδητοποιάς ότι δεν είναι τελικά ο τύπος σου, δεν καταλαβαίνει τα θέλεις και τις ανάγκες σου, και να χάνεις και την ηρεμία σου με το μουρμουρκό! Και καπάκι να βάλλει κιλά -και να μη μου αρέσει καθόλου αυτό-. Θα μου πεις… το σεξ εν φοβερό λαλείς. Ναι, εν hot και ξέρει να κάμνει προκαταρτικά και να με φτάνει σε climax και μια και δυο φορές τζαι τρεις φορές. Αλλά, έννεν μόνο να τα βρίσκουμε στο κρεβάτι. Θέλω να βγαίνω έξω μαζί του και να μπορώ να επικοινωνώ και να μιλούμε στο ίδιο μήκος κύματος. Και θέλω να έχει όρεξη όταν με βγάζει έξω κι όχι να του είναι κάτεργο. Κι επίσης, θέλω να μου λαλεί ότι με αγαπά και να το δείχνει. Όχι μόνο κάτω που τα σεντόνια, αλλά, ανοιχτά μπροστά στον κόσμο όλο!

Ευτυχώς που στο θέμα του σεξ -όπως λες- δεν έχετε πρόβλημα. Αλλά, είναι ένα μόνο κομμάτι στην εξίσωση μιας καλής σχέσης. Πρόσεξε… Το λέει και η ίδια η λέξη: ΣΧΕΣΗ. Δηλαδή να σχετίζεσαι με τον άνθρωπο σου, να ταυτίζεσαι, να έχεις σύνδεση, να έχεις επικοινωνία, να τα βρίσκεις μαζί του, να συμπορεύεσαι, να συμπάσχεις, να συνυπάρχεις! Όλα αυτά πρέπει να προκύπτουν μέσα από μια υγιή σχέση. Κι αυτά δεν βλέπω να τα έχετε εσείς οι δυο. Θυμώνεις με το μουρμουρκό του, νευριάζεις με ό,τι κάμνει, δεν εκφράζει την αγάπη του τζαι κιστίζεις. Άρα, έχεις θέμα και το πράμα, όπως φαίνεται, σιγοβράζει καιρό. Όμως, για να είστε έξι χρόνια μαζί, πάει να πει ότι κάτι καλό σας συνδέει. Το σκέφτηκες αυτό; Και δεν μιλώ μόνο για το σεξ. Κάτι δυνατό σας κρατά και μπορεί να είναι αγάπη τελικά. Απλώς δεν το συνειδητοποίησες. Τι κι αν έκανε λίγη κοιλίτσα. Τι κι αν δεν λέει μπροστά σε όλο τον κόσμο ότι σε αγαπά. Κάπως αλλιώς θα σου μεταδίδει την αγάπη του, αλλιώς δεν θα ήσασταν μαζί ακόμα. Σκέψου το, γίνεται!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ