Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει για (ψύχραιμο) βοηθό

Αν χαρακτηρίζεσαι από ιώβεια υπομονή και σου αρέσει να ταξιδεύεις, τότε αυτή η δουλειά σου ανήκει.

Article featured image
Article featured image


Η βασίλισσα Ελισάβετ ζητά έναν προσωπικό βοηθό για να εργαστεί στο Μπάκιγχαμ. Το Παλάτι έχει δημοσιεύσει μια αγγελία που δεν απαιτεί έναν, αλλά δύο βοηθούς. Πρόκειται για μία μόνιμη θέση, και μια προσωρινή θέση για να συμπληρώσει μια άδεια μητρότητας.

Και οι δύο θέσεις είναι για τα γραφεία της βασιλικής υπηρεσίας στη Βρετανία, αλλά σημειώνεται πως οι βοηθοί θα χρειάζεται να ταξιδεύουν.

Αν και δεν αναφέρεται η αμοιβή για τη θέση, τα βρετανικά ΜΜΕ λένε πως η θέση απολαμβάνει ένα «ανταγωνιστικό σύνολο μισθών και παροχών». Ο ιδανικός υποψήφιος για την πλήρη απασχόληση, θα πρέπει να είναι σε θέση να εργάζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή για συνολικά 37,5 ώρες την εβδομάδα, σύμφωνα με την αγγελία.

Οι ευθύνες του βοηθού περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον συντονισμό των ταξιδιών και διαχείρισης αλληλογραφίας, καθώς και την παροχή υποστήριξης στον προγραμματισμό και την εκτέλεση των βασιλικών καθηκόντων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν «εξαιρετικές» διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, να μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικά ακόμη και με «ελάχιστη καθοδήγηση και επίβλεψη» και να έχουν εκτενή εμπειρία», αναφέρεται στην αγγελία. Ωστόσο σημειώνεται πως ο βοηθός θα πρέπει να είναι ψύχραιμος και οργανωτικός ακόμη και όταν υποβάλλεται σε πίεση.

Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ