Η διαγωνιζόμενη που «έγδυσε» τον Ρουβά και τελικά επέλεξε τον Μουζουράκη

Αφού πρώτα τους έψησε το ψάρι στα χείλη.

Article featured image
Article featured image

Τέταρτο blind audition για το The Voice of Greece χθες Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, και οι 4 κριτές έχουν αγριέψει στη διεκδίκηση των παιχτών που θέλουν στην ομάδα τους.

Η Τζώρτζια Τζελάτη, 26 ετών από την Αθήνα, ανέβηκε στη σκηνή του Voice τραγουδώντας το γνωστό από την ταινία 9 ½ εβδομάδες τραγούδι του Joe Cocker, You Can Leave Your Hat On.


Λίγο ο εκστατικός ρυθμός του κομματιού, λίγο η ερμηνεία της Τζώρτζια, σήκωσαν τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη από τις καρέκλες τους και αφού πάτησαν το κουμπί για να δουν τι συμβαίνει επί σκηνής, άρχισαν να χορεύουν στο ρυθμό του τραγουδιού, με τον Σάκη να βγάζει το σακάκι που φορούσε και να το πετάει στη σκηνή.

Μετά το τέλος του κομματιού και αφού γύρισαν όλες οι καρέκλες, η Τζώρτζια διεκδικήθηκε έντονα από τους δύο άντρες της κριτικής επιτροπής, δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερη προτίμηση στον Σάκη Ρουβά, καθώς όπως δήλωσε η μαμά της ήταν θαυμάστριά του.

Εν τέλει και αφού όλοι ήταν σίγουροι πως θα επέλεγε τον Ρουβά, η Τζελάτη διάλεξε τον Πάνο Μουζουράκη αφήνοντας τον Σάκη στα κρύα του λουτρού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ