Στις 17 Νοεμβρίου ανεβαίνουμε (όλοι) στα ποδήλατά μας

Μια διαφορετική φθινοπωρινή ποδηλατάδα από τη Λεμεσό στη Λευκωσία.

Στις 17 Νοεμβρίου ανεβαίνουμε (όλοι) στα ποδήλατά μας

Μια διαφορετική φθινοπωρινή ποδηλατάδα από τη Λεμεσό στη Λευκωσία.

Article featured image
Article featured image


Για ακόμη μία χρονιά το Ίδρυμα Πάνου Ευριπίδου με τη στήριξη της Θερμοκοιτίδας Αγάπης και με τη συνεργασία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, διοργανώνουν την 6η κοινή τους Ποδηλασία Αγάπης, εις μνήμην του μικρού Πάνου & Κρίστιαν, για τα βρέφη που βρίσκονται στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου στέλνοντας το μήνυμα « Κάθε πεταλιά και μια ευχή. Σύντομα να πάνε σπίτι τους».

Η Ποδηλασία Αγάπης περιλαμβάνει 2 διαδρομές, 81 χιλιομέτρων και 9 χιλιομέτρων.

Το πρόγραμμα των δύο διαδρομών περιλαμβάνει:

Διαδρομή 1: (81 χλμ) 8:30π.μ: Εγγραφή 9.00π.μ: Εκκίνηση από τη Λεμεσό, είσοδος εργοστασίου ΚΕΑΝ 12.30μ.μ: Τερματισμός στο Μακάριο Νοσοκομείο, Λευκωσία

Διαδρομή 2: (9 χλμ)

8:30π.μ: Εγγραφή

9.00π.μ: Εκκίνηση από τη Λεμεσό, είσοδος εργοστασίου ΚΕΑΝ προς τα φώτα του ξενοδοχείο Poseidonia, περιοχή Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός και επιστροφή πίσω στο εργοστάσιο ΚΕΑΝ.

Στην ποδηλασία μπορούν να λάβουν μέρος όσοι το επιθυμούν.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τη βελτίωση της ζωής των πρόωρων παιδιών και των οικογενειών τους.

Ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή με την επιχορήγηση κάποιου ποδηλάτη με οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί ή πολύ απλά ποδηλατώντας

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 99468177.

Για να υποστηρίξετε το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου, μπορείτε να κάνετε εισφορά με απευθείας κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό:

Hellenic Bank Public Company Ltd

ACCOUNT NUMBER: 241-01-G43782-01

IBAN: CY06 0050 0241 0002 4101 G437 8201

SWIFT: HEBACY2N

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Λάβετε μέρος και εσείς στη Ποδηλασία Αγάπης ή σπονσάρετε ένα ποδηλάτη με το ποσό που εσείς θα επιλέξετε και δώστε ελπίδα σε ένα πρόωρο μωρό.

Για να χορηγήσετε ποδηλάτη: Τυπώστε τη φόρμα χορηγίας και ζητήστε από τους φίλους, την οικογένεια σας και εταιρείες για την δική τους στήριξη.

.

Στη ποδηλασία μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν.

PEF FBOOK.jpg


*Αποστολή του «Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου» είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής παιδιών που γεννήθηκαν πρόωρα, νοσηλεύτηκαν στην Εντατική Μονάδα Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου και τώρα αγωνίζονται να ξεπεράσουν τα προβλήματα που επέφερε η πρόωρη γέννηση τους.

Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το Ίδρυμα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μετατρέπει την κάθε εισφορά σε ένα μικρό θαύμα, χαρίζοντας ένα «χαμόγελο σε μια ψυχή», παρέχοντας έτσι ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ