17χρονος μερακλής χώρισε την 77χρονη σύντροφό του και παντρεύτηκε 71χρονη

4 χρόνια μετά το ζευγάρι εξακολουθεί να ζει… ευτυχισμένο!

Article featured image
Article featured image

21 ετών σήμερα, ο Γκάρι, νιώθει ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος και δεν μετανιώνει στιγμή για την απόφασή του να παντρευτεί την 74χρονη, πλέον, Αλμέντα.


Η γνωριμία:

Ο Γκάρι ήταν τότε μόλις 17 χρονών και είχε χωρίσει πρόσφατα από την προηγούμενη σχέση του η οποία ήταν 77 ετών. Και τότε ακριβώς ήταν που γνώρισε την 71χρονη τότε, Αλμέντα, στην κηδεία του γιου της.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν για πρώτη φορά κάτω από άσχημες συνθήκες, αυτό δεν ήταν αρκετό, για να βάλει εμπόδιο στον έρωτά τους, που ξεκίνησε να «γεννάται». Ο Γκάρι μάλιστα ήταν τόσο ερωτευμένος που αποφάσισε να την παντρευτεί μόλις δύο εβδομάδες μετά από την γνωριμία τους.

Η 74χρονη σήμερα Αλμέντα δήλωσε στη Sun: «Δεν έψαχνα για έναν νεότερο άνδρα στη ζωή μου, όμως ήξερα από την πρώτη στιγμή, ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Με τον πρώτο μου σύζυγο, ήμουν παντρεμένη για 43 χρόνια και όταν έφυγε από τη ζωή το 2013 μετά από επτά μήνες στο νοσοκομείο από επιπλοκές του διαβήτη, ένιωθα πολύ μόνη. Πήγαινα στην δουλειά μου με κλάματα και οι συνεργάτες μου με ρωτούσαν τι μου συμβαίνει. Μέσα μου ήξερα, ότι έψαχνα για την αδελφή-ψυχή μου. Όταν είδα τον Γκάρι να βρίσκεται στην άλλη άκρη της εκκλησίας δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Τον πλησίασα και του είπα: ‘’Κοίτα είσαι 17 κι εγώ 71, είμαι πολύ μεγάλη για σένα;’. Τότε μου έπιασε το χέρι, χαμογέλασε και μου είπε: ‘Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός’».



Με ανάρτηση του μετά από τέσσερα χρόνια, ο Γκάρι μιλάει για την επέτειο του γάμου τους:
«Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, έδωσα την καρδιά και την ψυχή μου στην γυναίκα που συνεχίζει να την κλέβει ξανά και ξανά κάθε μέρα. Από την ημέρα που σε γνώρισα, ήξερα ότι είναι δυνατόν να αγαπήσω κάποιον τόσο βαθιά. Η αγάπη μου για σένα ξεπερνά τα όρια αυτού του κόσμου και πηγαίνει βαθύτερα από τον ωκεανό. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, αλλά τα ξεπεράσαμε όλα μαζί και γίναμε πιο δυνατοί. Χάρη σε σένα ανυπομονώ κάθε πρωί να ξυπνήσω και να δουλέψω σκληρά, για να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Με κάνεις τόσο περήφανο κάθε μέρα, αφού είσαι η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει. Μου δίνεις κίνητρο και είσαι πανέμορφη μέσα και έξω. Δεν είσαι μόνο η γυναίκα μου, αλλά και η καλύτερή μου φίλη. Προσευχήθηκα στον Θεό, για να σε κάνει γυναίκα μου και σήμερα τέσσερα χρόνια μετά, μπορώ να πω, ότι τελικά ο Θεός μου έδωσε πολλά περισσότερα, από αυτά που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Σου υπόσχομαι να σου δίνω πάντοτε την ανιδιοτελή αγάπη μου και να σου προσφέρω όλη τη φροντίδα που χρειάζεσαι μέχρι την τελευταία μου πνοή. Σ΄ ευχαριστώ που έφερες τα πάνω κάτω στη ζωή μου και με έκανες αυτό που είμαι σήμερα. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μου δίνεις κάθε μέρα. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ