Τι σχέση μπορεί να έχει Absolut με την ανακύκλωση;

Η ‘Absolut Comeback’, είναι ένα συλλεκτικό μπουκάλι που γιορτάζει την ανακύκλωση.

Article featured image
Article featured image


Με την κυκλοφορία της συλλεκτικής μπουκάλας, η Absolut ελπίζει να ενθαρρύνει την ανακύκλωση και έναν τρόπο ζωής που να έχει μικρότερο αντίκτυπο στον πλανήτη μας.

Η βιωσιμότητα αποτελεί μέρος της αποστολής της Absolut εδώ και πολλά χρόνια επιδιώκοντας έναν πιο «κυκλικό κόσμο», στον οποίο οι πόροι επαναχρησιμοποιούνται έτσι ώστε να ωφελήσουν τις τοπικές οικονομίες, τις κοινότητες και τα οικοσυστήματα.

Σύμφωνα με αυτή την αποστολή, η Absolut λανσάρει φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων ένα νέο συλλεκτικό μπουκάλι, την Absolut Comeback, το οποίο είναι φτιαγμένο με περισσότερο από 41% ανακυκλωμένο γυαλί. Η Absolut πιστεύει ότι με λίγη δημιουργικότητα μπορούμε να δώσουμε σε κάτι παλιό και ανεπιθύμητο μια νέα μορφή. Το σχέδιο της Absolut Comeback αποδεικνύει ότι ένα μπουκάλι Absolut Vodka χρησιμοποιείται καλύτερα όταν ανακυκλώνεται.

Η καμπάνια της Absolut Comeback αποτελεί μέρος της συνεχούς πλατφόρμας του brand της Absolut, «Create a Better Tomorrow, Tonight». Η Absolut πιστεύει στην οικοδόμηση ενός πιο ανοικτού κόσμου, χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα ως μέσο προβολής της εξέλιξης. Η Absolut Comeback είναι μια δήλωση ευθύνης και δέσμευσης να αγωνιστεί κάθε μέρα για να βελτιωθεί, καθώς η Absolut πιστεύει ότι όλα τα brands πρέπει να ενεργούν με ένα βιώσιμο και διαφανή τρόπο για να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο. Η Absolut θέλει να εμπνεύσει όλους να συμμετάσχουν στο κίνημα #RecyclingHero, καθώς μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.


Final_Feb19 Absolut EOY19_ATL KV Landscape 48sh RGB.jpg



Ο Henrik Ellstrom, Διευθυντής Στρατηγικής και Καινοτομίας της Absolut, δήλωσε: «Η Absolut έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί βιώσιμες μεθόδους παραγωγής εδώ και πολλά χρόνια, και είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε αυτό και συγκεκριμένα τις προσπάθειές μας για προώθηση της ανακύκλωσης με το λανσάρισμα μπουκάλας για πρώτη φορά. Πιστεύουμε ότι μια γυάλινη μπουκάλα πρέπει να έχει μια δεύτερη ζωή. Η Absolut Comeback είναι μια καθαρή εκδήλωση αυτής μας της επιθυμίας. Ελπίζουμε ότι η νέα καμπάνια με την μπουκάλα ειδικής έκδοσης θα εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα τους για να σπαταλήσουν λιγότερους πόρους.»

Η Tina Robertsson, υπεύθυνη για τη βιώσιμη λειτουργία της Absolut, επεσήμανε από την πλευρά της: «Γνωρίζουμε ότι η Γη διαθέτει έναν περιορισμένο αριθμό πόρων και ότι όλοι πρέπει να αναλάβουμε περισσότερη ευθύνη για το πώς ενεργούμε στην καθημερινότητά μας και τις επιλογές που κάνουμε. Θέλουμε επίσης να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας για το τι κάνουμε και πώς αυτοί μπορούν να έχουν μικρότερο αντίκτυπο στο πολύτιμο περιβάλλον μας. Εδώ στην Absolut, είμαστε περήφανοι για τη φιλοσοφία της παραγωγής "One Source" και προσπαθούμε να επιτύχουμε έναν πιο βιώσιμο τρόπο παραγωγής, ο οποίος σημαίνει επίσης ότι τα απόβλητα υπολογίζονται ως πόροι, οι οποίοι μπορούν να είναι μέρος ενός συνεχούς κύκλου. Ανακυκλώνουμε και επαναχρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και πιστεύουμε ότι με λίγη δημιουργικότητα μπορούμε όλοι να δούμε θετικές αλλαγές και να βρούμε την προοπτική και την ομορφιά στα απορρίμματα, μειώνοντας τον αρνητικό αντίκτυπο που έχουμε στον πλανήτη μας και δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για τις γενιές του αύριο».

Το νέο συλλεκτικό μπουκάλι Absolut Comeback, μπορείτε να το βρείτε στις μεγάλες υπεραγορές, και σε επιλεγμένες κάβες και wine shops. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Absolut, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ