Η έπαυλη της Shakira στην Κύπρο (από μέσα)

Τα specs της υπερπολυτελούς διώροφης βίλας, 800 m2 στην περιοχή του Ακρωτηρίου Αγίου Γεωργίου της Πέγειας.

Article featured image
Article featured image

Από τη μία η πολιτογράφιση στην Κύπρο, του Μαλαισιανού καταζητούμενου και από την άλλη η αγορά έπαυλης στην Πέγεια της Πάφου, από το ζεύγος Shakira-Pique, τις τελευταίες ημέρες νιώθουμε πως κινούμαστε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, όσο αφορά το πώς πρέπει να νιώθουμε για τον τόπο μας.

Παρόλα αυτά, η είδηση για την αγορά υπερπολυτελούς κατοικίας από τη διάσημη pop star στην Κύπρο, μόνο ως ευχάριστη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς αν μη τι άλλο, ο αντίκτυπος μια τέτοιας είδησης, μόνο θετικά αποτελέσματα θα επιφέρει.


cache_728x3000_Analog_medium_813363_236461_4112019.jpg


Η είδηση έγινε γνωστή, για πρώτη φορά, μέσα από την εκπομπή «50 minutes inside» που παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας στο γαλλικό δίκτυο TF1. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο η εκπομπή ανέδειξε τις ομορφιές της Κύπρου, με ιδιαίτερη έμφαση στον Ακάμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πλέον η Shakira μαζί με τον σύζυγό της είναι ιδιοκτήτες πολυτελούς έπαυλης στην περιοχή της Πέγειας.

Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του «Φ», η Shakira όσες φορές επισκέφθηκε την Κύπρο έως σήμερα, το κάνει χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό της τζετ, ενώ ουκ ολίγες φορές συνοδεύεται από διάσημους φίλους της.


cache_728x3000_Analog_medium_813361_192621_4112019.jpg



Τι περιλαμβάνει, όμως, η υπερπολυτελής έπαυλη με θέα την Γερόνησο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φ»;

Η διώροφη έπαυλη είναι κτισμένη σε γη 2.500τ.μ., είναι λειτουργική, βρίσκεται στην καρδιά του Ακάμα, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλη εξωτερική πισίνα με κήπους. Η εξωτερική πισίνα έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου και τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά και μαγευτικά με φόντο την Γερόνησο.


cache_728x3000_Analog_medium_813362_269813_4112019.jpg


Στο πολυτελές resort που βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα υπάρχει γυμναστήριο, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, ποδηλασία, ιππασία, παιδότοποι, ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο spa στην Κύπρο, εστιατόρια, υπηρεσίες θυρωρού κ.λπ., και γειτονεύει με υπερπολυτελές ξενοδοχείο υπό κατασκευή το οποίο θα εξυπηρετεί και τις επαύλεις, αφού θα διαθέτει οκτώ εστιατόρια διεθνούς κουζίνας.

Δίπλα από το resort, είναι υπό ανέγερση ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5 αστέρων και αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα. Στην πλατεία του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης θα μπορέσει να απολαύσει τα οκτώ εστιατόρια, μπαρ, bowling, spa, waterpark και πολλές άλλες υπηρεσίες που θα παρέχει το έργο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ