Έπαθε «Δημοτικό Θέατρο» το Piccadily Theatre του Λονδίνου

Κατέρρευσε μέρος της οροφής, εν ώρα παράστασης.

Article featured image
Article featured image

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο θέατρο Πικαντίλι (Piccadilly) στο Λονδίνο, όταν κατέρρευσε μέρος της οροφής, προκαλώντας τον μικροτραυματισμό κάποιων θεατών και τη διακοπή της παράστασης. Πέντε άτομα από το κοινό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία κλήθηκε στο θέατρο λίγο πριν από τις 20:00, οπότε και διεκόπη η παράσταση «Ο θάνατος του Εμποράκου». «Όλοι βγήκαν έξω, ενώ λίγοι άνθρωποι έχουν υποστεί μικροτραυματισμούς», ανακοίνωσε η Αστυνομία, ενώ η Πυροσβεστική απομάκρυνε από το θέατρο 1100 ανθρώπους.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του BBC, που βρισκόταν στην παράσταση, πριν την κατάρρευση υπήρχε μια σταθερή διαρροή νερού που σταδιακά άρχισε να αυξάνεται παρότι δεν έβρεχε εκείνη την ώρα.

Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί τον Δεκέμβριο του 2013 στο θέατρο Apollo του Λονδίνου, όταν είχε καταρρεύσει τμήμα της οροφής με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 76 άνθρωποι, εκ των οποίων οι επτά σοβαρά. Την ίδια χρονιά, λίγους μήνες πριν, είχε καταρρεύσει η οροφή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, ευτυχώς με το θέατρο να είναι άδειο εκείνη την ώρα.






Πηγή: Tvxs.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ