Leadership Guru Day με τον Richard E. Boyatzis

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.

Article featured image
Article featured image

Η DIAS Media Group και η Boussias Communications διοργανώνουν, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, το μεγαλύτερο συνέδριο για τα Ηγετικά Στελέχη επιχειρήσεων και τους επαγγελματίες από τον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.


Φέτος οι συμμετέχοντες στο LeadershipGuruDAY θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν από κοντά με τον κορυφαίο στον τομέα της συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ) του behavior change and competence, Professor Richard Boyatzis.

Ο Richard Boyatzis έρχεται στην Κύπρο αμέσως μετά την έκδοση του τελευταίου του βιβλίου: Helping People Change: Coaching with Compassion for Lifelong Learning and Growth, για να παρουσιάσει τεχνικές coaching αλλά και real life stories. Αποδεικνύει ότι το Coaching with Compassion, παρακινεί τους ανθρώπους να σκέφτονται δημιουργικά, αλλά και να αντιμετωπίζουν οποιεσδήποτε δυσκολίες αντλώντας ενέργεια από το όραμα και τα όνειρά τους!

Ο Richard Boyatzis βασισμένος σε έρευνες δεκαετιών, δικές του και συναδέλφων του, σχετικά με τις ικανότητες που προσδίδει το emotional intelligence αλλά και διαχρονικές μελέτες για το πως αυτές οι ικανότητες αναπτύσσονται καλύτερα, θα οδηγήσει το κοινό μέσω παραδειγμάτων για το πώς το coaching with compassion είναι το κλειδί για την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων και πιο ουσιαστικών, συντονισμένων και ανθεκτικών σχέσεων. Επιπλέον θα εξηγήσει και τις νευρικές διεργασίες που ενθαρρύνουν ή αναστέλλουν τα οφέλη του Coaching with Compassion.


Leadership Guru day_900x450.png


Η Θεματολογία

Η θεματολογία θα καλύψει τα εξής πεδία:

1- Τη διαδικασία ανάπτυξης και βελτίωσης της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, των «συντονισμένων σχέσεων» και ο κεντρικός ρόλος του Coaching with Compassion σε αυτή τη διαδικασία!

2- Η συμβολή και ο ρόλος του θετικού συναισθήματος- Positive Emotional Attractor αλλά και του αρνητικού- Negative Emotional Attractor, στη διαδικασία της αλλαγής

3- Πως το Coaching with Compassion, σε σχέση με το Coaching with Compliance, είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος στο να βοηθήσει και να υποστηρίξει τους ανθρώπους να αλλάξουν και να υιοθετήσουν ένα ουσιαστικό τρόπο αντιμετώπισης καταστάσεων. Αλλά και γιατί ο συγκεκριμένος τρόπος Coaching είναι ζωτικής σημασίας για τον ίδιο τον Coach ή τον Ηγέτη!

4- Την κατανόηση των Νευρωνικών Δικτύων και πως αυτά εμπλέκονται και στις δυο μορφές Coaching. Πως το Coaching with Compassion προετοιμάζει το άτομο για την Αλλαγή -Change, ενώ το Coaching with Compliance περιορίζει την αντίληψη του απέναντι σε οτιδήποτε καινούριο.

5- Πως να καθοδηγήσετε τους ανθρώπους σας να αναπτύξουν: την Συναισθηματική Νοημοσύνη, το επονομαζόμενο Resonance Leadership, ώστε να προχωρήσουν σε βιώσιμες Αλλαγές.


Σε ποιους απευθύνεται

Το LeadershipGuruDAY απευθύνεται σε:

  • Διευθυντές Τμημάτων και Επικεφαλής Ομάδων
  • Όλους τους επαγγελματίες από τον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού
  • CEOs και Γενικούς Διευθυντές
  • HR Business PartnersΟμιλητής

Γνωρίστε τον Richard Boyatzis

  • Richard E. Boyatzis είναι καθηγητής Organizational Behavior, Psychology και Cognitive Science στο Case Western Reserve University, HR Horvitz Professor του Family Business καθώς και Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα People/Organizations του ESADE.
  • Διαθέτει Bachelor στην Αεροναυτική και Αστροναυτική από το Massachusetts Institute of Technology (MIT), καθώς επίσης MSc. και Ph.D. στην Κοινωνική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Harvard. Διαθέτει πλούσια ερευνητική εμπειρία στις βιώσιμες αλλαγές της ανθρώπινης δραστηριότητας σε όλα τα επίπεδα (άτομα, ομάδες, οργανισμούς, κοινωνίες και χώρες), τις οποίες μελετάει βάσει της θεωρίας ICT (Intentional Change Theory) που ο ίδιος έχει αναπτύξει.
  • Ταυτόχρονα, αναγνωρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους Management Thinkers του κόσμου από το HR Magazine τόσο το 2012 όσο και το 2014, λαμβάνοντας και τις δύο φορές την 9η θέση της σχετικής λίστας.
  • Στο σημαντικό συγγραφικό έργο του περιλαμβάνονται 9 βιβλία, όπως το “The Competent Manager”, το διεθνές best seller “Primal Leadership” που έχει συγγράψει με τον Daniel Goleman και την Annie McKee καθώς και το “Resonant Leadership”. Διαθέτει επίσης πλούσια αρθρογραφία με περισσότερα από 200 άρθρα σχετικά με την ηγεσία, τα competencies και την ανάπτυξη αυτών, τη συναισθηματική νοημοσύνη, το coaching, τη νευροεπιστήμη και το management education.
  • Το πρόγραμμά του με τίτλο “Inspiring Leadership Through Emotional Intelligence”, μέσω της online πλατφόρμας μαθημάτων Coursera MOOC, αριθμεί περισσότερους από 1.000.000 εγγεγραμμένους φοιτητές από 215 χώρες μέχρι σήμερα.

Τα LeadershipGuruDAY πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του European Mentoring & Coaching Council Cyprus.

Xορηγός είναι η Charakis Research & Consulting Ltd. και η ICAP. Υποστηρικτές η ASBIS, η Coneq, τα Thanos Hotels και οι Υπεραγορές Παπαντωνίου. Χορηγός επικοινωνίας το Economy Today.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.leadershipgurudaycy.com/

Συμμετοχές
Δημήτρης Σκρίμπας, T: (+357) 22 274905, E: scribasd@diasmedia.com

Χορηγίες
Μαρία Βαρελάκη, T: (+357) 22 580819 M: (+357) 96 734392, E: m.varelaki@diasmedia.com
Σωτήρης Αντωνίου, T: (+357) 22 274 904, Ε: antonious@diasmedia.com
Λήδα Πλατή, Τ: (+30) 210 6617777 (εσωτ. 271), Ε: lplati@boussias.com

Περιεχόμενο
Αντωνία Κατσουλιέρη, Τ: (+30) 210 6617777 (εσωτ. 321), Ε:akatsoulieri@boussias.com
Σοφία Σαραβάνου, Τ: (+30) 210 6617777 (εσωτ. 153), Ε: saravanou@boussias.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ