EVENT 5 - True Music Cyprus x World Music

Κάθε στιγμή είναι η κατάλληλη στιγμή για μια γερή δόση από World Music. Μια μουσική που καταργεί τα σύνορα και ανοίγει παράθυρα σε ήχους και πολιτισμούς από όλο τον κόσμο.

Article featured image
Article featured image

Με ιδανικό οικοδεσπότη για αυτό το event το εμβληματικότερο μπαρ του νησιού, ένα σημείο αναφοράς της νυχτερινής ζωής, την New Division, με DJs που θα σας ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από ethnic beats!

Κρατήστε την ημερομηνία: 9 του Νοέμβρη!


EVENT HIGHLIGHTS

ABOUT VASSILIS PALAMAS

vasilis palamas.png

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε έναν πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, το μακρινό 1987. Χρειάστηκε όμως να περάσουν είκοσι χρόνια και να εγκατασταθεί στην Κύπρο για να δει την καριέρα του να απογειώνεται. Ο Βασίλης Πάλαμας εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να ξεσηκώνει τους ακροατές του, αντλώντας στοιχεία από world music, Latin, acid jazz, afrobeat και dance vibes.



ABOUT DJ CHARIS

cj charis.png

Mια όμορφη μελωδία και μια πινελιά από groove αρκούν για να καταλήξει ένα βινύλιο στην ατελείωτη συλλογή του Χάρη. Αιώνια πιστός σε αυτή την πλούσια και πολυσυλλεκτική μουσική βιβλιοθήκη, αυτός ο ταλαντούχος DJ αντλεί έμπνευση από την ανεξάντλητη ομορφιά της μουσικής του κόσμου, από τη funk ως τη soul και από τη reggae ως το psy-chill.





ABOUT DJ KOULLA P. KATSIKORONOU

nikoula katsikoronou.png

Αντισυμβατική και με μια δόση μυστηρίου, η Nikoulla P. Katsikoronou υπακούει μονάχα στους κανόνες του groove. Εκλεκτά beats από όλο τον κόσμο είναι η μυστική της συνταγή, επομένως δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από ένα ταξίδι στους πιο φρέσκους ήχους που κυκλοφορούν εκεί έξω!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ