Τέλος για τη διάσημη «ζαβή» πινακίδα στο highway Λεμεσού-Λευκωσίας

Τώρα τι θ’ απογίνουμε;

Article featured image
Article featured image

Για καιρό υπήρξε αγαπημένο meme των social media, καθώς η λαβωμένη όψη της δεν μας άφηνε να τη λησμονήσουμε, ούτε αυτήν, ούτε και την αφηρημάδα κάποιου ή κάποιων να καρφώσει πάνω της, αλλά και των αρμοδίων να την αφήνουν εκεί, στραβή, ως ένα άλλο μνημείο κυπριακής αμπαλατοσύνης.

Πλησιάζουν, όμως, Χριστούγεννα και ως είθισται όλοι, τέτοια εποχή, ασπρογιάζουν το σπίτι και πλένουν κουρτίνες και άλλα συναφή, για να υποδεχτούν το νέο χρόνο καθαροί και μυρωδάτοι. Έτσι και το Τμήμα Δημοσίων Έργων προχωρά σε αντικατάσταση υπερόδιων πινακίδων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού (Α1).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Έργων ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 18/12/2019 από τις 18:00 μέχρι τις 6:00 της επόμενης μέρας, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού (Α1) παρά την έξοδο αρ. 13 προς Σκαρίνου/Λεύκαρα με κατεύθυνση προς Λευκωσία/Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης υπερόδιων πινακίδων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού (Α1) από την έξοδο αρ. 13 προς Σκαρίνου/Λέυκαρα μέχρι την έξοδο αρ. 12 προς Κοφίνου/Αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας (Α5) θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διά μέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού (Β1).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ