Απόψε στις 21:20 συντονιζόμαστε στο ΣΙΓΜΑ

Έχουμε πρεμιέρα.

Article featured image
Article featured image

Από τα θρυλικά στούντιο της Τσινετσιτά στη Ρώμη έρχονται στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 21:20 έρχονται αποκλειστικά στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά.

Σε μια τεράστια ανοιχτή αρένα, σε ένα τηλεοπτικό χωριό που στήθηκε ειδικά για τα Eurogames, Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία και Ρωσία παίζουν χωρίς σύνορα… 6 χώρες, 5 πόλεις από κάθε χώρα και 12 παίκτες από κάθε πόλη παίρνουν μέρος στις πιο απρόβλεπτες και ευρηματικές δοκιμασίες. Σε ευφάνταστα και τρελά παιχνίδια, εμπνευσμένα από τις χώρες που συμμετέχουν.


EUROGAMES_003.JPG


EUROGAMES_004.JPG


Στο πρώτο επεισόδιο, οι παίκτες της Σπάρτης από την Ελλάδα, του Σουντάντ Ροντρίγκο από την Ισπανία, της Αγίας Πετρούπολης από τη Ρωσία, του Μπιαλιστόκ από την Πολωνία, του Αμβούργου από τη Γερμανία και της Φολγκαρία από την Ιταλία μεταμφιέζονται σε «Αρχαίους Ρωμαίους και Έλληνες», «μπαλαρίνες», «ποντίκια» και «Βίκινγκς», παίζουν και διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως. Ποιος θα είναι ο νικητής του «Καρυοθραύστη», του «Κολοσσαίου», του «Vamos a la playa» και των άλλων παιχνιδιών;


EUROGAMES_002.jpg




Τα Eurogames ξεκινούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και για έξι επεισόδια υπόσχονται τρελό κέφι, γέλιο και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ