Η ανάρτηση του Νίκου Γαλήνη για το τέλος της «Παραδοσιακής Βραδιά»

Και η επίσημη ανακοίνωση του ΣΙΓΜΑ.

Article featured image
Article featured image

Η εκπομπή του ερχόμενου Σαββάτου θα είναι η τελευταία. Ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα των τελευταίων χρόνων στην κυπριακή τηλεόραση ρίχνει αυλαία.

Πιο κάτω η ανάρτηση του παραγωγού της εκπομπής Νίκου Γαλήνη:

Η τελευταία φωτογραφία μέσα από το πλατό της Παραδοσιακής Βραδιάς για το Σίγμα. Ένα τεράστιο ‘ευχαριστώ’ στον ακούραστο Μιχάλη Χατζημιχαήλ, αρκάτη της παράδοσης όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του. Ευχαριστίες σε όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές, στο πρώτο βιολί της παραδοσιακής βραδιάς, Σάββα Στεφάνου, αλλά και σε όλους τους αφανείς ήρωες συνεργάτες μου, πίσω από τις κάμερες, που είναι για μένα Άνθρωποι πάνω από όλα και τους οφείλω τα μέγιστα για την υπομονή αλλά και τη στήριξή τους. Τέλος, θέλω να πω και στην Όμορφη της παρέας, την άξια και αγαπημένη σε όλο πλέον τον κόσμο, Άντρη Καραντώνη, ‘Ευχαριστώ’, και να της πω ότι το μέλλον είναι μπροστά της και δικαιούται τον τίτλο της πιο αγαπητής παρουσιάστριας που πέρασε από την κυπριακή τηλεόραση, αφού υπηρέτησε με επαγγελματισμό την παρουσίαση της εκπομπής με σταθερά ψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Τεράστιο ‘Ευχαριστώ’ στη Διεύθυνση του Σίγμα και τον κύριο Χρύσανθο Τσουρούλλη, που με εμπιστεύτηκε στη συνεργασία αυτή. Στο επανιδείν και να έχουμε όλοι υγεία και χαρά στις οικογένειές μας. Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό 2020.


Η επίσημη ανακοίνωση από το ΣΙΓΜΑ:

Ένα όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι με τους ήχους και τα χρώματα της μουσικής μας παράδοσης φτάνει στο τέλος του, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου.

Με την «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ» όλα αυτά τα χρόνια τραγουδήσαμε, χορέψαμε, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε και πάνω από όλα αγαπήσαμε τον μουσικό πλούτο της κυπριακής μας παράδοσης.

Ευχαριστούμε την παραγωγή Galinis Production, τους εξαίρετους μουσικούς και συνεργάτες, τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ και τον Σάββα Στεφάνου, καθώς και την Άντρη Καραντώνη που με την παρουσία της ομόρφυνε τα Σαββατόβραδά μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ