Αν καθυστέρησε ο Άγιος Βασίλης να έρθει σπίτι σου το Santa Tracker σου δείχνει πού βρίσκεται

Δες το ακριβές δρομολόγιο που ακολουθεί με το έλκηθρό του.

Article featured image
Article featured image

Δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο γιορτάζουν ήδη τα Χριστούγεννα, που αποτελούν μία από τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου.

Για όσους επιθυμούν να μάθουν που ακριβώς βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης κατά την διάρκεια του ταξιδιού του και πότε θα επισκεφθεί τις διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο, η υπηρεσία NORAD του αμερικανικού στρατού σε συνεργασία με την Google μοιράζονται με όσους θέλουν τα εργαλεία ώστε να καταφέρουν να δουν το δρομολόγιο του αγαπημένου γέροντα στο santatracker.google.com.

Η διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης δίνει την δυνατότητα σε όλους, ακόμα και μέσω εφαρμογής για Android να ακολουθήσουν τη διαδρομή του Άγιου Βασίλη.


Οι χρήστες του Twitter έχουν επίσης την δυνατότητα να θαυμάσουν την… βόλτα του Άγιου Βασίλη με το έλκηθρό του, μέσω του λογαριασμού της Αμερικανικής Διοίκησης Αεράμυνας, North American Aerospace Defence Command, η οποία εδώ και 60 χρόνια δίνει πληροφορίες για το δρομολόγιο του.

Καθώς ο Άγιος Βασίλης διασχίζει τους ουρανούς με το έλκηθρό του, κουβαλώντας τα δώρα για τα παιδιά – αλλά και τους μεγάλους – που δεν έκαναν σκανταλιές, τα Χριστούγεννα ολοένα και πλησιάζουν.


Πηγή: sputniknews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ