Έκλεισαν τραπέζι στον Πάριο την παραμονή Χριστουγέννων, αλλά ο Πάριος δεν πήγε ποτέ

Όταν οι πελάτες έφτασαν έξω από το μαγαζί διαπίστωσαν πως ήταν κλειστό.

Article featured image
Article featured image

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους κάνει κράτηση για να διασκεδάσουν, την παραμονή των Χριστουγέννων, στον χώρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος, καθώς η βραδιά ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή χωρίς να ενημερωθούν όλοι οι πελάτες.

Από τη LIFO/Protothema

Οι υπεύθυνοι του bar-restaurant διαφήμιζαν εδώ και ημέρες το μενού της βραδιάς, αξίας 118 ευρώ ανά άτομο, με φιλετάκια πάπιας, Rib eye Waguy, τόνος ταρτάρ με βινεγκρέτ yusu (χωρίς ποτό). Αρκετοί εξ αυτών μάλιστα είχαν ήδη δώσει προκαταβολές για να εξασφαλίσουν ένα τραπέζι.

Όπως όμως λέει ένας εκ των πελατών, ο δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης, όταν έφτασε με την παρέα του έξω από το εστιατόριο διαπίστωσε πως ήταν κλειστό. «Αν και μας είχαν επιβεβαιώσει την κράτηση από την προηγούμενη μέρα, όταν φτάσαμε εκεί, είδαμε προς έκπληξη μας ότι το μαγαζί ήταν κλειστό! Αναζητήσαμε τηλεφωνικώς τον υπεύθυνο της επιχείρησης».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο κ. Κορωνάκης είπε ότι ο υπεύθυνος του bar restaurant ισχυρίστηκε ότι το μαγαζί είχε πιάσει νωρίτερα φωτιά και αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με εκατοντάδες άτομα που είχαν κάνει κράτηση. Μάλιστα ο υπεύθυνος του καταστήματος προσφέρθηκε να στείλει την παρέα στο «Περιβόλι του Ουρανού» για να διασκεδάσουν με Πίτσα Παπαδόπουλου και Στέλιο Διονυσίου.

Από το μπαρ bar restaurant απάντησαν στην εφημερίδα πως το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν «οι μόνοι πελάτες» που αμέλησαν να ειδοποιήσουν. «Το μαγαζί έκλεισε αναγκαστικά λόγω ενός βραχυκυκλώματος που προκλήθηκε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Υπό το φόβο να ξεσπάσει φωτιά και, για την ασφάλεια των πελατών μας, αναγκαστήκαμε να το κλείσουμε και θα παραμείνει και σήμερα κλειστό» δήλωσε ο υπεύθυνος, διαβεβαιώνοντας ότι όλες οι προκαταβολές θα επιστραφούν..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ