Διαρροή ή υπερβολή; [Τι απαντά ο Δήμος Λευκωσίας]

Τι συμβαίνει τελικά με το πρόσφατα ανακαινισμένο έναντι 9 εκατομμυρίων Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και τη φημολογούμενη διαρροή της στέγης;

Article featured image
Article featured image

Χθεσινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για καταγγελίες πολιτών, σύμφωνα με τις οποίες έχει απομονωθεί ο εξώστης του θεάτρου για τον λόγο ότι η οροφή έβαζε νερά. Συγκεκριμένα, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φ», μετά από επίσκεψη πολιτών για να παρακολουθήσουν συναυλία, παρατήρησαν ότι είχε κλείσει ο εξώστης και όταν ρώτησαν για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, τους ελέχθη πως σκοπός ήταν η προστασία των θεατών αφού διαπιστώθηκε ύστερα από βροχή πως η στέγη έμπαζε νερά.

Πώς τοποθετήθηκε ο Δήμος Λευκωσίας

«Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα για το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας διαβεβαιώνουμε ότι αυτό είναι εντελώς αναληθές και για αποκατάσταση της αλήθειας πληροφορούμε το κοινό ότι δεν παρατηρήθηκε καμιά διαρροή και δεν έσταξε η στέγη από τις βροχές τόσο στην αίθουσα όσο και στον εξώστη. Επίσης, σε καμιά παράσταση δεν ακυρώθηκαν θέσεις.

Κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης, αρχές Δεκεμβρίου, παρατηρήθηκε μια μικρή απώλεια λόγω της μη απορρόφησης από υδρορροή στη νότια σκάλα που οδηγεί στον εξώστη, χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο τη λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας. Ο εργολάβος του έργου, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος για τη συντήρηση του θεάτρου θα προχωρήσει στη διόρθωση του μικροπροβλήματος».

Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα για το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας διαβεβαιώνουμε ότι αυτό είναι εντελώς αναληθές και για...

Posted by Δήμος Λευκωσίας on Friday, 27 December 2019


Άρα, να υποθέσουμε πως και σε αυτή την περίπτωση… «το πρόβλημα δεν είναι ουσιαστικό ούτε μεγάλο». Να υπενθυμίσουμε πως το εν λόγω συμπέρασμα, εκ μέρους του Δήμου, αφορούσε τα ξεφλουδισμένα νέα ντιζαϊνάτα παγκάκια της Πλατείας Ελευθερίας.



Λειτουργός του Δημαρχείου, σύμφωνα με το χθεσινό άρθρο του «Φ», επιπλέον ανέφερε πως υπάρχει εγγύηση και πως όποιο πρόβλημα και αν προκύψει θα αντιμετωπιστεί από τον εργολάβο που εκτέλεσε την ανακαίνιση.

Πάλι καλά, να λέμε, που με 9 εκατομμύρια πήραμε και εγγύηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ