Σεξομολογήσεις #472: «Εγώ -που είμαι η ψυχολόγος στις ζωές των άλλων- να θέλω ψυχίατρο...»

Αφού, οπως λέει, παρακαλούσε κάποιον για 6 μήνες, η αναγνώστρια αναφέρει στην Tipster ότι αποφάσισε να ξεκινήσει να βγαίνει με διάφορους, καταλήγοντας πάντα… σε ένα πράγμα. Και μετά ακολούθησε μια θλίψη και μια μελαγχολία.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω... Εγώ -που είμαι η ψυχολόγος στις ζωές των άλλων- να θέλω ψυχίατρο! Να σας το πιάσω που την αρχή. Πριν ένα χρόνο ακριβώς εγνώρισα ένα κοπελούι. Ήμασταν 6 μήνες μαζί και μετά επαραίτησεν με για το απωθημένο του. Όμως, ελάλεν μου ότι το απωθημένο του εν ήταν όπως το εφαντάζετουν και ότι εν επαίρναν καλά και ήθελεν να πάω να τον έβρω σπίτι του. Τότε έγινε... ήταν ο πρώτος μου και εγώ, απ’ ό,τι μου είπε, η πρώτη του. Μετά ελάλεν μου ότι ήθελεν με μόνο για το σεξ κι εγώ έκλαια και επαρακάλουν τον για τους υπόλοιπους 6 μήνες. Ώσπου και έκλεισε χρόνος και εσυνειδητοποίησα πως μόνη μου μαλώνω με τα ρούχα μου κι επαραίτησα... Που τότε φκαίνω με διάφορους και καταλήγουμε πάντα σε ένα πράμα… μπορείτε να φανταστείτε που… Κι εγώ κάθε φορά να μετανιώνω που έγινε κάτι τέθκοιο με κάποιον που τελικά πάλε εν θα μείνει μαζί μου... Τούντον καιρό, είμαι κάπως θλιμμένη. Κρατά με μια μελαγχολία και το μόνο που κάμνω είναι να θκιαβάζω για το πανεπιστήμιο... Τίποτε ουάοο στη ζωή μου μέχρι που είδα τον παίδαρο σε ένα καφέ με τον οποίον μάλλον είμαι σχεδόν σίουρη πως εν έχω ελπίδες.

Υ.Γ. Please αν θα το κοινοποιήσετε μεν βάλετε στοιχεία μου.



Θέλεις να τα ακούσεις ένα χεράκι για να δυναμώσεις, κατά που μου φαίνεται. Ούτε ψυχολόγο θέλεις ούτε ψυχίατρο. Απλώς, να ξυπνήσει η φωνή της λογικής μέσα σου. Να πεις του νου σου… 6 μήνες (που τόσο συνήθως κρατούν τα μέλια σε μια νέα σχέση), και μετά σε γράφει κανονικά. Μήπως θα έπρεπε να πεις... κανεί; Και το να αναζητάς τρυφερότητα στην αγκαλιά πρόσκαιρων συντρόφων, μήπως δεν κατάλαβες ότι ήδη κατάργησες πλήρως τον αυτοσεβασμό σου; Βάλε στόχο να μην επιτρέπεις πλέον, ευκαιριακές σχέσεις στη ζωή σου, γιατί όντως, οι πλείστες πληγώνουν. ΚΑΙ αγάπησε τον εαυτό σου περισσότερο για να μπορείς να διακρίνεις καλύτερα ποιος σε αγαπά πραγματικά και ποιος σε σέβεται αρκετά ώστε να του δοθείς. Γιατί να δίνεις εύκολα κοκκόν βρε παιδί μου; Εν κακόν! Και ύστερα διερωτάσαι γιατί είσαι θλιμμένη και σε τρώει η μελαγχολία. Για έναν παίδαρο δεν αξίζει να χαλιέσαι και να πέφτεις στα πατώματα. Εμείς κάνουμε τη ζωή μας κόλαση και παράδεισο. Αυτό να το θυμάσαι. Κι αν είσαι έξυπνο κορίτσι (που είσαι) δεν θα ξαναεπιτρέψεις σε οποιονδήποτε να κάμνει το κέφι του και να σε προσπερνά.




#AskTipster


Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ