Η χαλαρή γραβάτα είναι το απόλυτο «trend» για αυτή τη βδομάδα

Γιατί καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 18-24 Φεβρουαρίου η γραβάτα φοριέται… χαλαρή;

 


Article featured image
Article featured image

Το «Europa Uomo Cyprus» διοργανώνει την εκστρατεία «Εβδομάδα Χαλαρής Γραβάτας», η οποία πραγματοποιείται μεταξύ 18 και 24 Φεβρουαρίου.

Στόχος της, η ενημέρωση για τον καρκίνο του προστάτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, τα τελευταία 10 χρόνια τo «Europa Uomo Cyprus» αφιερώνει την τρίτη βδομάδα του Φεβρουαρίου σε μια εντατική επιθετική ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη.

Σκοπός είναι η πρόληψη και ευαισθητοποίηση όλων, αλλά και η παροχή ψυχολογικής  στήριξης και οικονομικής βοήθειας στους πάσχοντες.

 

 

Η εβδομάδα διεξάγεται με τη στήριξη μεγάλης ομάδας εθελοντών αλλά και προσωπικοτήτων από όλη την Κύπρο.

 

Europa Uomo

Το σωματείο Europa Uomo Κύπρου φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον τομέα της ενημέρωσης  και  ευαισθητοποίησης  του  κοινού αναφορικά με καρκίνο του προστάτη. Ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί πλήρες μέλος του συνασπισμού Europa Uomo.

Είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιτελεί ένα σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, στοχεύοντας με τις δράσεις του και τις υπηρεσίες του στον άνθρωπο με καρκίνο του προστάτη  και  στην  οικογένεια  του,  καθ’ όλη  τη διάρκεια της ασθένειας του.

Σκοπός της ίδρυσης του είναι να συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου  υγείας , γεγονός που θα επιτευχθεί μέσα από την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης του καρκίνου του προστάτη, καθώς επίσης και την ενημέρωση για τις μεθόδους θεραπείας που εφαρμόζονται σήμερα στην αντιμετώπιση της ασθένειας. Όραμα μας, μια κοινωνία απαλλαγμένη από την απειλή του καρκίνου του προστάτη, στην οποία να διασφαλίζεται η ποιότητα και το δικαίωμα στη ζωή.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ