Έχεις κάνει ποτέ καρναβάλι στο στο 7seas;

Αν όχι, δεν ξέρεις τι πάει να πει αποκριάτικο ξεφάντωμα!

Article featured image
Article featured image

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Για ακόμη μια χρονιά το 7seas απογειώνει για τα καλά το #CarnivalMood στην καρδιά της Λεμεσού, με το πιο hot 2ήμερο θεματικό πάρτι: HEAVEN VS HELL. Με φανερά άγριες και πάλι διαθέσεις, το κλαμπ που μας δίνει ολόχρονα αξέχαστες βραδιές και ευφάνταστες εκδηλώσεις όπως τα απίθανα (για κάθε φύλο) Ladies Nights, τα νοσταλγικά Strictly Old Skool, τα Latin Party που εξιτάρουν πιστούς fans από όλες τις πόλεις, τα beat-crazed Leggo nights, και το πιο πρόσφατο hit - We love Fridays, επανέρχεται για να αποδείξει πως του αξίζει πραγματικά, το στέμμα του Βασιλιά του Ξεφαντώματος.

Στο HEAVEN VS HELL μπορείς να περιμένεις όλα αυτά που ήδη ξέρεις για το 7seas, όπως τον απόλυτο συνδυασμό διασκέδασης και γκλαμ, με απίθανα κοκτέιλ στο χέρι και ένα ατελείωτο πάρτι vibe που δεν προσφέρεται πουθενά αλλού. Μπαίνοντας όμως στον ρυθμό των αποκριών, το party fever ανεβαίνει ακόμη περισσότερο με τους residents DJ Mike και DJ El Gato να τα δίνουν όλα στα decks, μιξάροντας θρυλικά mainstream house hits, σέξι RnB και βέβαια λάτιν καρναβαλίστικες επιτυχίες, που θα ζήλευαν ακόμη και τα μεγαλύτερα κλαμπ της Βραζιλίας.

7SEAS (6).jpg

Για dress code εισηγούμαστε όπως εμπνευστείτε από το μοναδικό HEAVEN VS HELL theme βγάζοντας όλη σας τη δημιουργικότητα, το κέφι (αλλά και τα απωθημένα) με φτερά και κέρατα, αγγελικά φωτοστέφανα και διαβολικά δίκρανα, στρας, γκλίτερ, λαμέ και ότι άλλο σκεφτείτε, για μια πραγματικά παραδεισένια εμπειρία στο κολαστικό dance floor.

Στο 7seas, το κόνσεπτ του καρναβαλιού ταιριάζει και δένει απόλυτα με το DNA του κλαμπ αφού καλούν όλες και όλους να τα αφήσουν όλα στην πόρτα και να χαθούν σε ένα κόσμο όπου μπορούν να απελευθερώσουν το πνεύμα χωρίς έγνοιες, να γιορτάσουν όλα όσα κάνουν τη ζωή ωραία και να ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη. Έτσι, αμαρτωλός ή άγιος, όποιος και να είσαι, άφησε τη ρουτίνα πίσω σου και δώσε ραντεβού με την καλύτερη παρέα, το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου στο 2ήμερο πάρτι του 7seas: HEAVEN VS HELL, από τις 23:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις κάλεσε στο 25 27 8000 ή επισκέψου το www.columbiaplaza.com
Για να μάθεις για όλα τα υπόλοιπα πάρτι στο 7seas (γιατί είναι πολλά και καλά), επισκέψου το www.facebook.com/7seasnights και το www.instagram.com/7seasnights.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ