Money Money να φταίξω εγώ

Γιατί πάντα εγώ;

Article featured image
Article featured image

Αυτό αναρωτιούνται όλοι όσοι συμμετέχουν στην θεατροχορευτική παράσταση που ετοίμασε και θα παρουσιάσει ο χορευτικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Κύπρου, στις 27 και 28 Φεβρουαρίου.

Όλοι έχουμε πιει λίγο παραπάνω σε γιορτές, χαρές αλλά και σε λύπες. Όλοι έχουμε πει τη φράση «Πάμε για ένα ποτό», αλλά ποτέ δεν ήταν μόνο ένα. Πόσες απ’ αυτές τις «χαλαρές» νύχτες κατέληξαν σε θολωμένες αναμνήσεις και μεγάλους μπελάδες; Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που δεν θυμάστε ή που δεν θέλετε να θυμάστε. Μία ιστορία γεμάτη ποτό, τυχερά παιχνίδια και πολλά ευτράπελα. Μερικές φορές η τύχη σου χαμογελά, ενώ άλλες σου δένει τα χέρια. Αυτή θα είναι η νέα παράσταση του χορευτικού ομίλου του Πανεπιστημίου Κύπρου «Money Money, να φταίξω εγώ».

Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για τις 27 και 28 Φεβρουαρίου, ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη αντιστοίχως, στις 20:30, στο Σατιρικό θέατρο. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 7 ευρώ.

Το θεατρικό σενάριο αναλαμβάνουν να οργανώσουν, να συντονίσουν και να πραγματοποιήσουν, όλα τα μέλη του συγκροτήματος του χορευτικού ομίλου, χωρίς τη βοήθεια κάποιου εξειδικευμένου ειδικού, ενώ η χοροδιδασκαλία και η χορογραφία γίνεται από τους δασκάλους του Nicosia Dance Centre.

Η θεατροχορευτική παράσταση αυτή παρουσιάζονται διάφορα είδη χορού όπως latin, contemporary, tango, street dance, λαϊκά, rick en roll κτλ.

IMG_6090.JPG


Facebook Event
Facebook page: danceclubucy
Instagram: danceclubucy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96671662, 99070447 Λούκας Χαραλάμπους

Γενικές Πληροφορίες:
Ο Χορευτικός Όμιλος Πανεπιστημίου Κύπρου είναι ίσως ο πιο δημοφιλής Όμιλος του Πανεπιστημίου μας. Ιδρυθείς το 1992 στα πλαίσια της συγκρότησης φοιτητικών ομίλων και ομάδων, και έχοντας ως στόχο τη μελέτη, διατήρηση και προβολή της κυπριακής παράδοσης και κουλτούρας, ο Χορευτικός Όμιλος έχει να επιδείξει μια πλούσια και επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία, διοργανώνοντας τουλάχιστον δύο θεατροχορευτικές παραστάσεις ετησίως. Η πρώτη που αποτελεί μια από τις πιο μεγάλες δράσεις του ομίλου, παρουσιάζεται από τα μέλη του Συγκροτήματος ενώ η δεύτερη που πραγματοποιείται τέλη Μαρτίου, παρουσιάζεται από όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων.

FLYER_without logos.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ