Ο Νικολάς Μαδούρο αφήνει μήνυμα στο κινητό του Γκουαϊδό κατά τη διάρκεια συνέντευξης

Ο δημοσιογράφος τον προκάλεσε να τον πάρει τηλέφωνο και αυτός το έκανε.

 


Article featured image
Article featured image

Με την κατάσταση στη Βενεζουέλα να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί το οποίο είναι έτοιμο να σπάσει δημιουργώντας ένα ντόμινο καταστροφών, αιματοχυσίας και δραματικών αλλαγών, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες όλο και πιο αλλόκοτων καταστάσεων από όλα τα μέλη που εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση.

Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής ήταν ο Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Ισπανό δημοσιογράφο Jordi Évole από το laSextaTV, του ζητήθηκε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Χουάν Γκουαϊδό εκείνη την ώρα.

Παρότι φαίνεται ξεκάθαρα η αμηχανία στο πρόσωπο του Μαδούρο, προέτρεψε τον δημοσιογράφο να τον πάρει στο τηλέφωνο και αν απαντούσε να του μιλήσει.

Όταν τελικά η κλήση του προωθήθηκε στον τηλεφωνητή, ο δημοσιογράφος λέει στο Μαδούρο να του αφήσει ένα μήνυμα με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας να του λέει: «Να σκεφτεί προσεκτικά τι κάνει. Είναι ένας νέος με πολλά χρόνια μάχης μπροστά του. Δεν πρέπει να βλάψει άλλο τη χώρα. Να εγκαταλείψει τη στρατηγική πραξικοπήματος. Αν θέλει να συμβάλει σε κάτι, να καθίσει στο τραπέζι και να συζητήσουμε ο ένας απέναντι στον άλλον. Η πολιτική δεν είναι παιχνίδι για παιδιά. Σε αυτό το εθνικό επίπεδο, η πολιτική χρειάζεται ευθύνη και ευαισθησία. Τεράστια ευθύνη».

Νωρίτερα ο Μαδούρο είχε προειδοποιήσει και τον Ντόναλντ Τραμπ να μην συνεχίσει την πολιτική του απέναντι στην Βενεζουέλα καθώς ενδέχεται να οδηγήσει σε λουτρό αίματος.

«Γιατί θέλεις να επαναλάβεις ένα Βιετνάμ;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι αν  «Αν η βόρεια αμερικανική αυτοκρατορία μας επιτεθεί, θα πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ