Το εντυπωσιακό μιούζικαλ School of Rock ανεβαίνει στο Σατυρικό από το Senior School

Let’s rock!

Article featured image
Article featured image

Φέτος το Senior School διοργανώνει ένα νέο εντυπωσιακό μιούζικαλ στην κεντρική σκηνή του Σατιρικού θεάτρου. Το θρυλικό hit 'School of Rock' λαμβάνει χώρα στο Broadway και στο West End και είναι βασισμένο στην ομώνυμη ταινία.

Αυτή η γεμάτη περιπέτεια ιστορία έχει πρωταγωνιστή το Dewey Finn, ένα αποτυχημένο, wannabe ροκ σταρ που αποφασίζει να βγάλει λεφτά παριστάνοντας ένα αντικαταστάτη καθηγητή σε ένα διάσημο ιδιωτικό σχολείο. Εκεί μεταμορφώνει μια τάξη από άριστους μαθητές σε ένα εκρηκτικό ροκ συγκρότημα. Θα τα καταφέρει τελικά να τους οδηγήσει στη μάχη των συγκροτημάτων χωρίς να το πάρουν είδηση οι γονείς τους και η συντηρητική διευθύντρια του σχολείου;

promo 5.jpg


Σε σκηνοθεσία των καθηγητριών θεάτρου και μουσικής του σχολείου, Ελένης Κοσμά και Ειρήνης Φιλίππου, η παραγωγή συμπεριλαμβάνει πάνω από 70 νέους μαθητές, γεμάτους ενέργεια και ανυπομονησία για την παράσταση. Το μιούζικαλ διαθέτει τη δική του ζωντανή μπάντα, η οποία θα παίξει μέχρι και την τελευταία νότα των ροκ επιτυχιών της ταινίας όπως το Stick it to the Μan! και το Teacher's Pet.

promo 2.jpg


«Η εμπλοκή αυτών των νεαρών παιδιών είναι πραγματικά απίστευτη», δηλώνει η σκηνοθέτης. «Παίρνει φωτιά η αίθουσα στις πρόβες, και άλλωστε αυτή είναι η ουσία της παράστασης! Βλέποντας αυτό το πάθος και τον ενθουσιασμό στις πρόβες, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα καταφέρουν να το μεταδώσουν και στο κοινό που θα παρευρεθεί για να απολαύσει την παράσταση».

Η παραγωγή θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου και την Παρασκευή 5 Απριλίου (19:30) στο Σατιρικό θέατρο.

Τα εισιτήρια για είσοδο διατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy στην τιμή των €12.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ