Αυτούς τους δρόμους πρέπει να αποφύγεις αύριο σε Λεμεσό και Λευκωσία

Ποια σημεία θα είναι κλειστά, λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Pixabay/iKLICK

Κλειστοί θα είναι δρόμοι αύριο σε Λεμεσό και Λευκωσία, λόγω των παιδικών καρναβαλίστικων παρελάσεων και η Αστυνομία καλεί το κοινό να συμμορφώνεται με τις οδηγίες των αστυνομικών, την προσωρινή οδική σήμανση και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αύριο στις 11:30π.μ. θα πραγματοποιηθεί στον παραλιακό δρόμο της 28ης Οκτωβρίου, στην Λεμεσό, η παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση με τη συμμετοχή πεζοπόρων τμημάτων.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας 28ης Οκτωβρίου – Λόρδου Βύρωνος και θα τερματίσει στη διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου – Ανεξαρτησίας και ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός.

Επιπρόσθετα, η συγκέντρωση των ομάδων θα αρχίσει στις 10.00π.μ., από τα φώτα Τροχαίας Εναερίου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου – Λόρδου Βύρωνος (Δημόσιος Κήπος).

Ως εκ τούτου ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι το πέρας της παρέλασης, ενώ κλειστοί θα είναι όλοι οι δρόμοι βόρεια της οδού 28ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή της με την οδό Ανεξαρτησίας μέχρι τη συμβολή της με την Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν όλους τους χώρους στάθμευσης οχημάτων του Δήμου Λεμεσού και τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων.

Παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση θα διεξαχθεί αύριο και στην Αγλαντζιά, και γι αυτό η λεωφόρος Κυρηνείας, από τη συμβολή της με την οδό Ευάγγελου Φλωράκη μέχρι τη συμβολή με την οδό Καραβά, καθώς και όλοι οι κάθετοι οδοί επί του επηρεαζόμενου τμήματος της λεωφόρου Κυρηνείας, θα είναι κλειστοί μεταξύ των ωρών 09:00 – 18:00.

Επιπρόσθετα, κλειστό θα είναι για την τροχαία κίνηση θα είναι το τμήμα της λεωφόρου Κυρηνείας, από τη συμβολή της με την οδό Ευάγγελου Φλωράκη, μέχρι τη συμβολή με την λεωφόρο Λεμεσού, από η ώρα 09:00 και για όση χρονική περίοδο θα παραμένουν σε στάση αναμονής τα καρναβαλίστικα άρματα, επί της οδού Ευάγγελου Φλωράκη.

Εξάλλου, κλειστό θα παραμείνει για την τροχαία κίνηση, το τμήμα της οδού Ευάγγελου Φλωράκη, από τη συμβολή με την λεωφόρο Κυρηνείας, μέχρι το σημείο της χωμάτινης οχηματικής πρόσβασης, όπου σταθμεύουν τα ιδιωτικά οχήματα της Εταιρείας “ΚΑΠΝΟΣ”, από η ώρα 09:00 και για όση χρονική περίοδο θα παραμένουν σε στάση αναμονής τα καρναβαλίστικα άρματα, επί του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Ευάγγελου Φλωράκη.

Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών, με την προσωρινή οδική σήμανση και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ