Ο ξυπόλυτος μαραθωνοδρόμος της Λεμεσού με την μακεδονική πανοπλία και την ελληνική σημαία

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο, αποδεικνύει την αλήθεια.

Article featured image
Article featured image

Με τον χθεσινό Μαραθώνιο των 10 χιλιομέτρων ολοκληρώθηκε το διήμερο του 13ου Μαραθωνίου Λεμεσού, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά προσέλκυσε πλήθος κόσμου από όλη την Κύπρο και όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς και ένας διαφορετικός μαραθωνοδρόμος, ο οποίος ήρθε από Ελλάδα για να τρέξει στον κυπριακό μαραθώνιο ντυμένος κάπως αγωνιστικά.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο Γιώτης Ττοφή Κυριάκου, φαίνεται να τρέχει δίπλα σε έναν Μακεδονομάχο, όπως αυτούς που γέμιζαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης στις πορείες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του ΚΥΠΕ Σταύρου Κονιώτη, ο οποίος μίλησε μαζί του, ο εν λόγω κύριος, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη, πριν 12 χρόνια είχε υποστεί ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και οι γιατροί τον είχα «ξεγράψει». Ωστόσο πριν ένα μήνα περίπου, χωρίς κανείς να το περιμένει επανήλθε πλήρως και αποφάσισε να το «γιορτάσει» τρέχοντας στον Μαραθώνιο της Λεμεσού. Όπως ανέφερε, μάλιστα, από τη στιγμή που επανήλθε τρέχει πάντα ξυπόλυτος, ενώ στους Μαραθώνιους επιλέγει την συγκεκριμένη πανοπλία γιατί «αγαπά την Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ