Αναβάλλεται η παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό λόγω καιρού

Μεγάλα ύψη βροχής και ισχυρές καταιγίδες.

Article featured image
Article featured image

Η πρόγνωση του kitasweather.com

Σήμερα Κυριακή, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα, οι οποίες στο σύνολό τους θα επηρεάσουν όλο το νησί. Κάποιες καταιγίδες θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από μικρού διαμετρήματος χαλάζι, με πιθανότητα χαλαζόστρωσης.

Στο Τρόοδος αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση από τα περίπου 1650 μέτρα και άνω, με χιονόστρωση κυρίως από τα 1700 μέτρα και άνω. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά διαστήματα πυκνές με βαριές χιονοστρώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ στα προσήνεμα παράλια και σε περιοχές καταιγίδων. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, 17 έως 19 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές κυρίως στα παράλια. Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί ελαφριά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, 7 έως 10 στα παράλια και στον -1 βαθμό στη Χιονίστρα.

Κυρίως τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα δίνουν τοπικές βροχές/καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες, κυρίως τη Δευτέρα, θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από μικρού διαμετρήματος χαλάζι, με πιθανότητα χαλαζόστρωσης. Στο Τρόοδος αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση από τα περίπου 1650 μέτρα και άνω, με χιονόστρωση κυρίως από τα 1700 μέτρα και άνω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ