Το dark mode στο messenger είναι πλέον γεγονός

Γιατί η δημοφιλής εφαρμογή του Facebook, τα έβαψε μαύρα.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη από την εταιρεία, ωστόσο ένα κατά λάθος emoji στο messenger μας αποκάλυψε έναν καινούργιο μαύρο, σκοτεινό, κόσμο, αφού απ’ εδώ και πέρα έχουμε τη δυνατότητα της λειτουργίας του dark mode.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πραγματοποιήσετε μια πάρα πολύ απλή ενέργεια έτσι ώστε να σας εμφανιστεί η επιλογή στον λογαριασμό σας.

Ανοίξτε μια συνομιλία στο chat σας, με οποιαδήποτε επαφή στο Facebook Messenger και αποστείλετε το emoji του φεγγαριού, τότε θα σας εμφανιστεί αυτόματα το μήνυμα «You Found Dark Mode!» και το κουμπί για να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Πατώντας στο κουμπί «Turn on in Settings» θα μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις και θα δείτε τη νέα επιλογή «Dark Mode» με τον διακόπτη για να την ενεργοποιήσετε.

Σε περίπτωση που το πάρετε απόφαση να το γυρίσετε σε dark mode, τότε θα δείτε το ενημερωτικό μήνυμα ότι η λειτουργία ακόμη δεν έχει τελειοποιηθεί και γι' αυτό μπορεί να φαίνεται σωστά σε ορισμένες περιπτώσεις.

Μέχρι στιγμής αυτή η πλάγια μέθοδος ενεργοποίησης του Dark Mode στο Facebook Messenger λειτουργεί κανονικότατα σε συσκευές Android και iOS, οπότε δεν χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε.

Αν, τελικά, θέλετε να επιστρέψετε στα παλιά, πατήστε στην εικόνα προφίλ που φαίνεται πάνω αριστερά στο Facebook Messenger και απενεργοποιείστε την επιλογή Dark Mode.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ