Η εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη «έσβησε» 12 μόλις μέρες μετά που πρωτοκυκλοφόρησε

Η άδικη και σκληρή Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Το νέo θύμα είναι ένας πρεσβευτής της ενημέρωσης στη χώρα, ο οποίος προ λίγων μόνο ημερών είχε κυκλοφορήσει μια εφημερίδα με το όνομα «Αποκαλυπτικά» -τι άλλο;

Article featured image
Article featured image

Πιο συγκεκριμένα, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πρόσφατα αποφασίσει να μπει δυναμικά στο χώρο των εντύπων, κυκλοφορώντας τη δικιά του tabloid εφημερίδα. Στο νέο κεφάλαιο του αγώνα για την ενημέρωση είχαν επιστρατευτεί ο Στέλιος Συρμόγλου ως εκδότης και διευθύνων σύμβουλος, ο Χρήστος Μουλίνος ως διευθυντής και η Αμαλία Βεβελάκη και ο Ανδρέας Λιόσης ως διευθυντές σύνταξης.

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, πριν μερικές μόνο μέρες, βγήκε και το πρώτο φύλλο της εφημερίδας.

Μια εφημερίδα που παίζει από Διονύσιο Σολωμό μέχρι το σουσάδικο της κόκας, και από Νανά Παλαιτσάκη μέχρι θαύματα του Λαζόπουλου.


ApokaliptikaI.jpg

ApokaliptikaI2.jpg


Δυστυχώς, η κοινωνία δεν αντάμειψε τον Μένιο ούτε και για αυτή του την προσπάθεια, αν κρίνουμε από τις εξελίξεις. Όπως σημειώνει το reader.gr, οι υπεύθυνοι της φάσης ανακοίνωσαν στους εργαζόμενους ότι στις 30 Μαρτίου θα έβγαινε το τελευταίο φύλλο, αφού δεν τράβηξε η φάση από πωλήσεις και λεφτά δεν υπάρχουν και μάλλον ούτε και υπήρχαν.

Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ