Ετοιμαστείτε για τα Education Leaders Awards

Τα Education Leaders Awards, δημιουργήθηκαν με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες πρακτικές που έχει αναπτύξει η εκπαιδευτική κοινότητα της Κύπρου, σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης.

Article featured image
Article featured image

Η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζει τα Education Leaders Awards 2019, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εκπαίδευσης.

Από τις πρακτικές σχετικά με τη Μαθησιακή εμπειρία, τις επενδύσεις ανά τομέα εκπαίδευσης, μέχρι τις πρωτοβουλίες για τη νεανική επιχειρηματικότητα και την απασχολησιμότητα, τα Education Leaders Awards Cyprus επιβραβεύουν όλες τις καινοτόμες δράσεις τόσο των εκπαιδευτικών οργανισμών, όσο και των επιχειρήσεων που υποστηρίζουν το έργο και τις υποδομές των εν λόγω οργανισμών υλικοτεχνικά και συμβουλευτικά.

Οι δύο βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι: «Εκπαιδευτικό Έργο» και «Υποδομές, Κουλτούρα, Εξωστρέφεια».

Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή την οποία συνθέτουν εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων.

51193911_2292337304143810_5096205239048994816_n.png

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι η Μαίρη Κουτσελίνη, Καθηγήτρια- Αναλυτικά Προγράμματα και Διδασκαλία, Πρόεδρος του Φορέα Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτερη Εκπαίδευση στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Διευθύντρια της Έδρας ΟΥΝΕΣΚΟ για την Ισότητα και Ενδυνάμωση των Φύλων καθώς και Μέλος του Συμβουλευτικού Γραφείου του Παγκόσμιου Δικτύου Εδρών ΟΥΝΕΣΚΟ για την Ισότητα των Φύλων.

Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Η προθεσμία για την Υποβολή Υποψηφιοτήτων είναι η 22η Μαρτίου και η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου 2019.

Παρουσιάζει: Η Ελληνική Τράπεζα

Διοργανωτές: Εκδοτικός Οίκος Δίας και η Boussias Communications

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, της ΟΛΤΕΚ και του ΟΝΕΚ.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις κατηγορίες βράβευσης και την υποβολή υποψηφιοτήτων μπορείτε να επισκεφθείτε το: www.educationleadersawardscy.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ