Οι πελλόμασκες (και όχι μόνο) φέτος πάνε Παραλίμνι

Θα τις βρεις στη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση, απόψε Σάββατο.

Article featured image
Article featured image

Ο Δήμος Παραλιμνίου ετοιμάζει μια πολύ όμορφη Καρναβαλίστικη Γιορτή και μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί του το πιο ξέφρενο και διασκεδαστικό διήμερο.

Η έναρξη των «τρελών» καρναβαλίστικων εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου, δόθηκε την Τσικνοπέμπτη, με διασκέδαση και πολλή τρέλα.

Η συνέχεια θα δοθεί απόψε, Σάββατο 9 Μαρτίου με τη ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΑΡΑΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, στις 20.00, όπου οι «πελλόμασκες» θα παρελάσουν στους κεντρικούς δρόμους του Δήμου για να καταλήξουν σε ένα υπαίθριο γλέντι στην Κεντρική Πλατεία.

Αύριο, Κυριακή 10 Μαρτίου το Καρναβάλι Αμμοχώστου κορυφώνεται με τη Μεγάλη Επαρχιακή Παρέλαση που θα αρχίσει στις 14.00 από το Β' Δημοτικό Παραλιμνίου για να καταλήξει στο κέντρο της πόλης.

Εκεί, η τοπική ομάδα Ένωση Νέων Παραλιμνίου έχει ετοιμάσει ένα υπαίθριο FUN FAIR με σουβλάκια, μπόλικο ποτό και δραστηριότητες για παιδιά.

Μια από τις συμμετοχές του φετινού καρναβαλιού είναι η ΝΕΟΛΑΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ η οποία με την αδρεναλίνη και την τρέλα που την διακατέχει θα μας παρουσιάσει ένα υπέροχο άρμα πλαισιωμένο από 150 «ληστές» καρναβαλιστές που θα κλέψουν την καρδιά όλων των θεατών.

Είναι οι LA CASA DE PELLE και... ανυπομονούμε να τους δούμε.

lacasadepelle.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ