Είναι παντρεμένοι 82 χρόνια [και αποκαλύπτουν τον χρυσό κανόνα]

Ποιος είπε ότι το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» είναι ανυπόστατοι ρομαντισμοί;

Είναι παντρεμένοι 82 χρόνια [και αποκαλύπτουν τον χρυσό κανόνα]

Ποιος είπε ότι το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» είναι ανυπόστατοι ρομαντισμοί;

Article featured image
Article featured image

Ο κύριος και η κυρία Γουίλιαμς, ζουν στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Είναι 103 και 100 ετών αντίστοιχα και είναι παντρεμένοι 82 χρόνια.

Σύμφωνα με τη Huffingtonpost, πρόσφατα η κόρη τους και η εγγονή τους, τους έκαναν ένα πάρτι για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους και τα γενέθλιά τους.

Το ζευγάρι άρχισε να αναπολεί τα χρόνια που πέρασαν μαζί με την κοινή του ζωής να ξεκινά από τα χρόνια της Μεγάλης Ύφεσης, τα χρόνια που μια κούρσα με ταξί στοίχιζε μόλις δέκα σεντς, τους πολέμους τους αγώνες για τα Πολιτικά Δικαιώματα.

Και κάποια στιγμή τους ζητήθηκε από έναν δημοσιογράφο να μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο, που μπορεί πράγματι να διαρκέσει για πάντα.

Κοινώς, πώς μπορεί να ζευγάρι να κρατήσει ζωντανή την αγάπη που αρχικά τους έφερε κοντά.

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, απλά να είστε καλοί ο ένας με τον άλλο». Κοινώς, όπως είπε ο Γουίλι Γούλιααμς, το «κλειδί» είναι η «καλοσύνη».

Η δε εγγονή του ζεύγους, όπως μοιράστηκε επίσης κάποια από τα πράγματα που έμαθε για τις σχέσεις παρατηρώντας τον παππού και τη γιαγιά της.

«Είναι η επικοινωνία. Να αγαπάς τον άλλο και να “δουλεύεις” μαζί του...Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Το να τους βλέπεις σε αυτή την ηλικία να είναι τόσο καλά μαζί, είναι μια ευλογία».

Τέλος, όταν ο κύριος και η κυρία Γουίλιαμς ρωτήθηκαν τι θα έκαναν εάν είχαν ακόμη 100 χρόνια ζωής μπροστά τους, και οι δύο απάντησαν πως θα ήθελαν να καθίσουν μαζί στο σπίτι τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ