Έφτιαξαν ρομποτικούς εξαγωγείς σπέρματος για όσους βαριούνται να αυνανιστούν

Μην το γελάς, τα πράγματα είναι σοβαρά.

Ξέρεις πώς είναι να θες να εκτονωθείς, αλλά να μην έχεις όρεξη; Να βαριέσαι; Πόσο μάλλον όταν ο σκοπός είναι ιερός. Σκληρό!

Γι’ αυτό στην Κίνα σκέφτηκαν να φτιάξουν ρομποτικούς εξαγωγείς σπέρματος για όσους δωρητές βαριούνται ή δεν θέλουν να αυνανιστούν. Δεν έχουν τυχαία ένα από τα υψηλότερα ποσοστά 40αρηδων παρθένων αντρών.

Ένα βίντεο της «μη επανδρωμένης» επίδειξης λειτουργίας, έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο.

Τα κονδύλια για την επένδυση εγκρίθηκαν σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία, που η κινεζική κυβέρνηση ανησυχεί για τα χαμηλά ποσοστά δωρεάς σπέρματος στη χώρα, τα οποία δεν καλύπτουν την αντίστοιχη ζήτηση από οικογένειες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί.

Το κόστος για ένα ρομποτικό εξαγωγέα σπέρματος ανέρχεται στα 5.800 ευρώ και το κέντρο τεχνολογίας και ιατρικών επιστημών Jiangsu Sanwe, πουλά πλέον περίπου 10.000 τέτοια μηχανήματα ετησίως (σ.σ ίδιας ή παλιότερης σειράς).

Τα κρατικώς ελεγχόμενα ΜΜΕ καλούν με μηνύματά τους πολίτες να δωρίσουν σπέρμα με τη βοήθεια αυτών των συσκευών, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υπογεννητικότητας στην ασιατική χώρα των 1,38 δισεκατομμυρίων κατοίκων. «Στα νοσοκομεία η μέθοδος συλλογής του σπέρματος είναι ο αυνανισμός, χωρίς να προσφέρεται αυτοματοποιημένος εξοπλισμός», σχολίαζε παλιότερα στο Reuters ο εφευρέτης του ρομποτικού εξαγωγέα, Ντινγκ Γκουιζάνγκ.

«Αυτό κάνει τη συλλογή του σπέρματος πολύ δύσκολη. Εφηύραμε τον αυτόματο εξαγωγέα σπέρματος, που ειναι φιλικός προς τον χρήστη», καταλήγει ο Γκουιζάνγκ, εξηγώντας πως το μηχάνημα μιμείται τις κινήσεις της σεξουαλικής συνεύρεσης για να επιτύχει τον επιδιωκόμενο στόχο.

Αρκετές από αυτές τις συσκευές, έχουν βρει τον δρόμο τους και σε πολλές τράπεζες σπέρματος στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στη Ρωσία.

Πηγή: LIFO.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ