Αυτές είναι οι Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Να αγαπάς με τη φωτιά

Να ταξιδεύεις με το νερό

Να ονειρεύεσαι με τον άνεμο

Να πατάς στη γη...

Να είσαι εσύ...

Article featured image
Article featured image

Γυναίκα, ένα σπάνιο πλάσμα που με μια πνοή κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Μια μοναδική γυναίκα που ζωγραφίζει το αύριο με τα πιο φωτεινά χρώματα. Αυτές τις γυναίκες, που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, ανέδειξε η Madame Figaro μέσω του θεσμού των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσίασε η Shiseido, σε μία λαμπερή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Το concept της φετινής εκδήλωσης περιστράφηκε γύρω από τέσσερα στοιχεία της φύσης (αέρας, γη, νερό, φωτιά). Στοιχεία που αποτυπώνονται στην προσωπικότητα της γυναίκας με τον δυναμισμό, την ευαισθησία, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία…

Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Αποστόλης Τότσικας, που με το πηγαίο ταλέντο τους και τη φιλία που τους ενώνει χρόνια εντυπωσίασαν το κοινό με την παρουσία τους.

Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με τα εντυπωσιακά χορευτικά του Φωκά Ευαγγελινού και του Χάρη Σάββα, ζωντανεύοντας τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, που ήταν και το concept των φετινών βραβείων της Madame Figaro.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με την ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, η οποία ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι της «Μιρέλα» και απογειώθηκε με τον Πέτρο Ιακωβίδη, που μας διασκέδασε με τα τραγούδια του «Βράδια αξημέρωτα», «Αποτυπώματα» και «Μην τολμήσεις».

Τη βραδιά έκλεισε η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες, το νέο της ντουέτο με τον Πέτρο Ιακωβίδη «Ένα φιλί» και τραβώντας μια «Κόκκινη γραμμή» ολοκληρώθηκε η 14η τελετή βράβευσης Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς.

Οι αναγνώστες της Madame Figaro ήταν οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς. Συγκεκριμένα 32.580 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2018. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Intercollege.

8j9a1913.jpg

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ

45 υποψήφιες σε 9 κατηγορίες: Fashion Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Dove Αθλήτρια, Eπιστήμονας/Ακαδημαϊκός, CYTA Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία της Χρονιάς.

Επίσης, δόθηκαν τρία τιμητικά βραβεία: το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς, το Πρωτείο Ζωής εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή, το οποίο είναι αφιερωμένο στον εμπνευστή αυτού του θεσμού και το Editor’s Choice, που απονέμεται κάθε χρόνο από την ομάδα της Madame Figaro.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοίμασε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, εντάσσοντας σε αυτήν άτομα και καλλιτεχνικές ομάδες, που άφησαν το αποτύπωμά τους στην Κύπρο και καθήλωσαν το κοινό στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

8j9a1918.jpg

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Φέτος, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, που ανήλθαν στις €12.360, δόθηκαν στην κυρία Μαίρη Κατσιολούδη, η οποία βραβεύτηκε στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και θα διαθέσει το χρηματικό ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που εκπροσωπεί.

Μετά το τέλος της τελετής βράβευσης των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2018 ακολούθησε After Party στο State Night Club. Καλλιτέχνες, παρουσιαστές, καλεσμένοι και βραβευμένες διασκέδασαν μέχρι πρωίας με τη μουσική του Dj Gabriel G.

Οι καλεσμένοι ανέβασαν τα δικά τους σχόλια και φωτογραφίες από τη βραδιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag των βραβείων #MFAWARDS.

gm0_7330.jpg

Η τελετή απονομής των Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018, που παρουσίασε η Shiseido, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Παρασκευή, 19 Απριλίου στις 21:00 και σε επανάληψη το Σάββατο 20 Απριλίου στις 16:40.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ

ΗΘΟΠΟΙΟΣ – Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Το βραβείο απένειμε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Διευθύνων Σύμβουλος Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

DOVE AΘΛΗΤΡΙΑ – Διαμάντω Ευριπίδου

Το βραβείο απένειμαν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, παρουσιάστρια της καθημερινής lifestyle εκπομπής του ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά» και ο Θανάσης Μπέης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Unilever Tseriotis Cyprus.

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΖΩΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ – Ελένη Λουκά

Το βραβείο απένειμαν η Έφη Παπαϊωάννου Χατζηκωστή και Κωνσταντίνος Ιωάννου, Υπουργός Υγείας και στενός φίλος του Άντη.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ/ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ - Δρ Κυριακή Μικελλίδου

Το βραβείο απένειμαν η Μαρία Κυριάκου, Aναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

ΜΟΥΣΙΚΟΣ – Ευρυδίκη Θεοκλέους

Το βραβείο απένειμε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ – Εύη Παπαδοπούλου

Το βραβείο απένειμαν η Στέλλα Κυριακίδου, Βουλευτής και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Στρατηγικής για τον Καρκίνο και η Δρ Γιόλα Μάρκου, Παθολόγος Ογκολόγος, Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου.

8j9a1936.jpg

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ – Αθηνά Κάσιου

Το βραβείο απένειμαν οι ηθοποιοί, που πρωταγωνιστούν στη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ «Γαλάτεια», Ηλέκτρα Φωτιάδου και Παναγιώτης Μπουγιούρης.

ΟΠΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – Μαίρη Κατσιολούδη

Το βραβείο απένειμαν η Μαριλένα Ιεροδιακόνου, Γενική Διευθύντρια Περιοδικών και Lifestyle Portals Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και ο Δημήτρης Αλετράρης, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ Κύπρου.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – Νατάσα Χρίστου

Το βραβείο απένειμαν η Δάφνη Προδρόμου, Διευθύντρια Στρατηγικής & Επικοινωνίας της Τράπεζας Κύπρου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

FASHION DESIGNER – Ρίτα Αττάλα

Το βραβείο απένειμαν η Αθηνά Νικολαΐδου, Εμπορική Διευθύντρια Καλλυντικών Ομίλου Folli Follie Κύπρου και o Πέτρος Ιακωβίδης.

CYTA ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – Σίλια Χατζηχριστοδούλου

Το βραβείο απένειμαν η Βασιλική Αναστασιάδου, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και η Λένια Ματθαίου, Μέλος Δ.Σ της CYTA.

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ EDITOR’S CHOICE – Άντρια Ζαφειράκου

Το βραβείο απένειμαν η Βαρβάρα Γεωργιάδου, Αρχισυντάκτρια Madame Figaro Κύπρου και η Τάνια Νεοκλέους, Δημοσιογράφος Madame Figaro Κύπρου.

8j9a1974.jpg

Παρουσίασε η SHISEIDO

Χορηγός Κοινωνικής Προσφοράς: ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγός Καινοτομία της Χρονιάς: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

Χορηγός Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας της Χρονιάς: CYTA

Χορηγός Αθλήτρια της Xρονιάς: DOVE

Χορηγοί: L’ORÉAL PROFESSIONNEL, BEAUTY LINE, AUDI, STOLI GOLD

Υποστηρικτές: LINKS OF LONDON, MARKS & SPENCER, OCCHIO HOSPITALITY GROUP, GLORIA JEAN’S COFFEES, LANDAS COLOUR, SPS SECURITY

Χορηγός Φιλοξενίας: HILTON CYPRUS

Χορηγός Ταξιδιωτικών Εμπειριών: HOLIDAY TOURS

Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ TΩΝ ΨΗΦΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ INTERCOLLEGE.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ