Πώς το kitasweather ευθύνεται για τον παρατεταμένο χειμώνα και τις έντονες βροχοπτώσεις

Αιτία, περσινό αποκαλυπτικό άρθρο του για τους αεροψεκασμούς των βρετανικών βάσεων.

Article featured image
Article featured image

Ευχαριστώ και αναγνώριση ζήτησε χθες Δευτέρα, από τους followers του το kitasweather, αφού όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, εξ αιτίας μίας περσινής ανάρτησης-αποκάλυψης που έκανε για τους αεροψεκασμούς, βοήθησε στο να σταματήσουν με αποτέλεσμα να έχουμε ένα από τα πιο βροχερά έτη του αιώνα.

Το κείμενο «Όλη αλήθεια για τους αεροψεκασμούς» το οποίο δημοσιεύτηκε την 1η Απριλίου 2018 «αποκάλυπτε» τη μυστική δράση των Βρετανών ενάντια στις βροχοπτώσεις για να διατηρούν καθαρό τον ουρανό.

Το εν λόγω άρθρο, αν και πρωταπριλιάτικο, είχε τεράστια απήχηση με πολλούς να νιώθουν δικαιωμένοι για το γεγονός, αφού τόσο καιρό τα «έλεγαν». Έλα, όμως, που ο χειμώνας που ακολούθησε υπήρξε ένας από τους πιο βροχερούς του αιώνα με τεράστιες ποσότητες βροχής να εισρέουν στα φράγματα.

Γι’ αυτό και ένα χρόνο μετά, το kitasweahter επανήλθε, ζητώντας από τον κόσμο ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί αυτός και οι «αποκαλύψεις» του ήταν η αιτία των έντονων βροχοπτώσεων.

Φυσικά, το φετινό άρθρο ήταν η πρωταπριλιάτικη συνέχεια του προηγούμενου, ωστόσο και πάλι αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν το γεγονός και έσπευσαν να ευχαριστήσουν το kitasweather για το καλό που μας έκανε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ