Η Britney Spears επέστρεψε στα social media μετά το εξιτήριό της από την ψυχιατρική κλινική

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο μιλώντας για την κατάστασή της.

Article featured image
Article featured image

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε στα social media για να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές της πως είναι καλά, μετά το εξιτήριο που πήρε για την ημέρα του Πάσχα από τη μονάδα ψυχικής υγείας όπου φιλοξενείται.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο προκειμένου να διαβεβαιώσει τους φίλους της ότι είναι καλά και ότι συνεχίζει να αναζητά βοήθεια για το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. «Ήθελα απλώς να πω ένα γεια σε όσους νοιάζεστε για μένα. Όλα είναι καλά. Η οικογένειά μου περνάει πολύ στρες και άγχος τελευταία, οπότε απλώς χρειαζόμουν χρόνο να το διαχειριστώ», λέει η 37χρονη τραγουδίστρια στο βίντεο. «Μην ανησυχείτε, θα επιστρέψω σύντομα», προσθέτει.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε επίσης για πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. «Ήθελα να πω απλά ένα γεια γιατί όσα λέγονται για μένα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Υπάρχουν φήμες, απειλές στην οικογένεια μου και την ομάδα μου και τόσα τρελά πράγματα που έχουν ειπωθεί. Προσπαθώ να έχω λίγο χρόνο για εμένα, αλλά όλα όσα συμβαίνουν το κάνουν πιο δύσκολο. Μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε και ακούτε», συνεχίζει στο μήνυμά της.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε όμως και στον πρώην μάνατζερ της, που φέρεται να έστειλε ψεύτικα emails, πυροδοτώντας εμμέσως το hashtag #freebritney, όπου γράφεται πως η εισαγωγή της σε κλινική έγινε χωρίς την θέλησή της. «Δεν τα έγραψα εγώ. Προσποιούταν εμένα και επικοινωνούσε με την ομάδα μου με ψεύτικα emails», εξηγεί.

Όπως τονίζει στη συνέχεια, η κατάστασή της είναι «μοναδική». «Ωστόσο σας υπόσχομαι ότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ αυτή τη στιγμή. Ίσως να μην το γνωρίζετε αυτό για εμένα, αλλά είμαι δυνατή και παλεύω για αυτό που θέλω», λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ευχαριστώντας τέλος τον κόσμο για την υποστήριξη. «Η αγάπη και η αφοσίωση σας είναι εκπληκτική, αλλά αυτό που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή είναι ιδιωτικότητα για να αντιμετωπίσω όλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στη ζωή μου. Αν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα σας ήμουν ευγνώμων για πάντα. Σας αγαπώ!», καταλήγει η τραγουδίστρια.

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ