Στη δημοσιότητα οι 9 διαδρομές που θα ακολουθήσει το Άγιο Φως για να φτάσει σε όλη την Κύπρο

Οι διαδρομές του Αγίου Φωτός ξεκινούν απόγευμα Μεγάλου Σαββάτου με την άφιξή του από τους Αγίου Τόπους.

Article featured image
Article featured image

Απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας αναμένεται να υποδεχθεί η Κύπρος το Άγιο Φως από τους Αγίους Τόπους και από εκεί θα φτάσει σε Ιερούς Ναούς της Κύπρου πριν την Ακολουθία της Αναστάσεως. Ο Έξαρχος του Πανάγιου Τάφου στην Κύπρο, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος ο οποίος έχει και την ευθύνη της διανομής του Αγίου Φωτός στην Κύπρο θα παραλάβει το Άγιο Φως από ιδιωτική πτήση από τους Αγίους Τόπους.

DIADROMES AGIO FOS.png

Η Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου σε συνεργασία με τον Οργανισμό REACTION και την Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας με την υποστήριξη των Ενωμένων Μοτοσικλετιστών Κύπρου, της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σολέας, του Avgorou Bikers Club και του ΕΤΕΑ θα μεταφέρουν το Άγιο Φως στην ορεινή Λεμεσό και ορεινή Λάρνακα, στην επαρχία Αμμοχώστου, στην Λεμεσό αλλά και στην ορεινή και περίχωρα της Λευκωσίας.

REACTION_DIADROMES 2019.jpg

Ταυτόχρονα η Εξαρχία Αγίου Τάφου σε συνεργασία με το Star Club Cyprus Chapter 1999 με την υποστήριξη του BMW Motorrad Riders Cyprus, Chopper Club Cyprus, Vespa-Lambretta Club of Cyprus και Free Riders Cyprus θα μεταφέρει το Άγιο Φως στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου καθώς και σε σημεία στην Λευκωσία και στην Λεμεσό.

Αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες το κοινό μπορεί να βρει στο Facebook του «REACTION Cyprus» και «Star Club Cyprus» , ενώ για τις ακριβείς ώρες άφιξης στις κοινότητες, μπορεί το κοινό να ενημερωθεί από τις κατά τόπους εκκλησίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ