«Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλα θύματα»

Επτά συνολικά δολοφονίες παραδέχτηκε ότι διέπραξε ο 35χρονος ίλαρχος, της Εθνικής Φρουράς.

Article featured image
Article featured image

Για όλες τις εξελίξεις επισκεφτείτε το SigmaLive.

Χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση του ψυχολογικού προφίλ του 35χρονου ιλάρχου ο οποίος ομολόγησε επτά δολοφονίες, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανό.

Αυτοί οι άνθρωποι, ανέφερε, «δεν ικανοποιούν το πάθος που τους διακατέχει με το να σκοτώσουν 2-3 άτομα», σημειώνοντας, παράλληλα, πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν περισσότερα θύματα.

Διαπράττουν κατ’ εξακολούθηση τα εγκλήματά τους, είπε, ενώ τόνισε ότι ο ελεύθερος χρόνος αυτών των ανθρώπων είναι ο χρόνος κατά τον οποίο δρουν, γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να γίνει περαιτέρω διερεύνηση, για να διασταυρωθεί ο χρόνος που δεν ήταν στη δουλειά με τις ημερομηνίες εξαφάνισης προσώπων.

Χρειάζεται ακόμη να γίνει πολλή δουλεία, πρόσθεσε.

Τόνισε ότι πιθανόν να υπάρχουν ευθύνες σε πολλούς, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου, για τις υποθέσεις εξαφάνισης των γυναικών και τις ενέργειες που ενδεχομένως δεν έγιναν.

Η ψύχραιμη ανάλυση δεδομένων και η επιστημοσύνη, είναι αυτά που θα δώσουν στο τέλος της ημέρας απαντήσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης υπέδειξε στις Αρχές ένα τρίτο πτώμα στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Για την υπόθεση αυτή, παραδέχθηκε ότι πρόκειται για γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς τον χρόνο.

Ακολούθως, ομολόγησε ότι διέπραξε άλλον ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία ενώ πιο πριν παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ