Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σορό που εντοπίστηκε στην κόκκινη λίμνη

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η σορός ανήκει σε μεγάλη γυναίκα.

Article featured image
Article featured image

Η πρώτη βαλίτσα ανασύρθηκε από τον δύτη, ο οποίος λίγο προηγουμένως είχε καταδυθεί με σκάφανδρο στη λίμνη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του sigmalive, ο δύτης τοποθέτησε τη βαλίτσα σε σακούλα και την μετέφερε στην ξηρά, όπου και φορτώθηκε σε ειδικό όχημα που βρισκόταν στο σημείο.

3ea322bd1033b4a0fcc579dcb78e685b.jpg

Στην σκηνή για αυτοψία βρισκόταν και ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους. Μετά την ανάσυρση της βαλίτσας, σε δηλώσεις προέβη ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος

Σύμφωνα με όσα δήλωσε «μετά από μεγάλη και επίπονη προσπάθεια και πολλές δυσκολίες έχει ανασυρθεί από τη λίμνη μια ταξιδιωτική βαλίτσα, η οποία μέσα είχε πτώμα γυναίκας και ένα τσιμεντομπλοκ».

15cc589d01733c.jpg

Ανέφερε ότι η σορός εξετάστηκε από ιατροδικαστή και βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση. Θα γίνουν επιστημονικές και άλλες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η ταυτότητα της γυναίκας. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η σορός δεν ανήκει σε μικρό παιδί αλλά μεγάλη γυναίκα.

Ο υπεύθυνος ανέφερε πως σήμερα θα συνεχίσουν οι έρευνες για σκοπούς διερεύνησης αλλά δεν θα γίνει άλλη προσπάθεια ανάσυρσης της δεύτερης βαλίτσας. Θα γίνουν εξετάσεις και πιθανόν να γίνει αύριο η ανάσυρση. Επεσήμανε δε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα.



Για συνεχή ενημέρωση στο
SIGMALIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ