Τοπικά ισχυρές καταιγίδες με χαλάζι από το απόγευμα

Να δείτε που χάλασε ο καιρός και θα βρέχει για πάντα.

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Pixabay/ Alexas_Fotos


Συνεχίζονται και σήμερα οι τοπικές βροχές/καταιγίδες κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, σύμφωνα με το kitasweather .com.

Ωστόσο, από αύριο αρχίζουν να μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες βροχής με τα όποια φαινόμενα να είναι μεμονωμένα τις επόμενες ημέρες. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή, αισθητή άνοδο μέχρι την Κυριακή.

Η πρόγνωση από το kitasweather.com

Σήμερα Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως ηλιόλουστος. Σύντομα όμως νεφώσεις θα αρχίσουν να αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά και πιο τοπικά στο εσωτερικό και βόρεια και θα δώσουν τοπικές βροχές/καταιγίδες.

Κάποιες καταιγίδες θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από μικρού διαμετρήματος χαλάζι, με πιθανότητα χαλαζόστρωσης.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, 20 έως 21 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι έως βορειοδυτικοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, 10 έως 12 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Αύριο Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως ηλιόλουστος. Σταδιακά όμως νεφώσεις θα αρχίσουν να αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά/ημιορεινά και πιο τοπικά στα νότια και αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές/καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες πιθανό να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από μικρού διαμετρήματος χαλάζι.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, 20 έως 22 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται κυρίως ηλιόλουστος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις τα απογεύματα κυρίως στα ορεινά και εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή, αισθητή άνοδο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ