Ένας κινητός «σουζόμενος» στόχος που δεν είναι εύκολο να τον κτυπήσεις

Στο βίντεο που μας έστειλε ένας φίλος, ένα στρατιωτικό όχημα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, φαίνεται να έχει ρυμουλκημένο και να κουβαλά ένα αντικείμενο.

Δεν εξετάζουμε τι είναι, αλλά μας κάνει εντύπωση ο τρόπος που το κουβαλά, πώς αυτό ρυμουλκείται, αλλά κυρίως ο τρόπος που «κουνιέται».

«Εν νέα τεχνολογία... Όπως πάει, ζαλίζει τον εχθρό, κάνει κινήσεις αντιπερισπασμού... Είναι κινητός «σουζόμενος στόχος που δεν είναι εύκολο να κτυπήσεις!», γράφει κάποιος που είδε το βίντεο, θέλοντας να καυτηριάσει το θέαμα.


Η δική μας απορία είναι αν το θέαμα που βλέπουμε εμπεριέχει κίνδυνο και αν αυτός είναι ο σωστός τρόπος ρυμούλκησης ενός αντικειμένου.

Πιο κάτω, σε ένα βίντεο του Business Insider, μπορούμε να δούμε πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η ρυμούλκηση όταν δεν γίνεται σωστά η κατανομή του βάρους.

Όπως και να ‘χει, παρόλο που θεωρητικά το φορτίο εδώ δεν είναι μεγάλο, σίγουρα ο τρόπος που πηγαινοέρχεται μάς κάνει να πιστεύουμε πως κάτι δεν πήγε και τόσο σωστά στην όλη διαδικασία ρυμούλκησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ