Έχεις δει πώς είναι τα ψηφοδέλτια των ευροεκλογών 2019;

Αν σου έχουν διαφύγει, δες σχετικές εικόνες στη CITY.

Έχεις δει πώς είναι τα ψηφοδέλτια των ευροεκλογών 2019;

Αν σου έχουν διαφύγει, δες σχετικές εικόνες στη CITY.

Article featured image
Article featured image


Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών, που το δίχως άλλο αποτελούν ίσως από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, τουλάχιστον για την Κύπρο.

Με τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τους υποψηφίους τους, να δίνουν καθημερινά μάχη για να κερδίσουν ψηφοφόρους και μια θέση στο ευρωκοινοβούλιο, η Κυπριακή Δημοκρατία δηλώνει έτοιμη για τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών στις 26η Μαΐου 2019.

Στις 5 Μαΐου, το τυπογραφείο του κράτους άρχισε την εκτύπωση των ψηφοδελτίων, με τις ετοιμασίες να έχουν ολοκληρωθεί στις 20 Μαΐου. Για τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών, τυπώθηκαν 600.000 ψηφοδέλτια και 150.000 δείγματα.

Σε λειτουργία βρίσκεται και η ενημερωτική ιστοσελίδα για θέματα που αφορούν τις επικείμενες ευρωεκλογές, κάτω από τη διεύθυνση euroelections2019.gov.cy που περιέχει πληροφορίες στην ελληνική, τουρκική και αγγλική γλώσσα.

Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, η πρόσβαση στην πιο πάνω ιστοσελίδα είναι δυνατή και μέσω των ιστοσελίδων του Υπουργείου Εσωτερικών (www.moi.gov.cy), του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών (www.pio.gov.cy) καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Δημοκρατίας (www.cyprus.gov.cy).

14038.jpg

14039.jpg

14044.jpg

14043.jpg

14041.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ