Με 47 ψηφοφόρους το μικρότερο εκλογικό κέντρο της Πάφου

Εκείνο, μάλιστα, θα δώσει και τα πρώτα αποτελέσματα της περιφέρειας.

Από τα μικρότερα εκλογικά κέντρα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα στην εκλογική περιφέρεια Πάφου. Σύμφωνα με την Έφορο Εκλογής της εκλογικής περιφέρειας Πάφου, Έπαρχο Πάφου, Μαίρη Λάμπρου το μικρότερο εκλογικό κέντρο είναι στις Κέδαρες με 47 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους.

Η κ. Λάμπρου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως τα μικρότερα εκλογικά κέντρα στην εκλογική περιφέρεια Πάφου είναι οι Κέδαρες με 47 εκλογείς, η Σταυροκόνου με 51, η Δρυνειά με 59, ο Άγιος Νικόλαος με 60 εγγεγραμμένους εκλογείς. Ακολουθούν τα εκλογικά κέντρα της Λάσας και της Λεμόνας με 69 στο κάθε χωριό.

Ερωτηθείσα ποια είναι τα εκλογικά κέντρα της περιφέρειας με τον μεγαλύτερο αριθμό εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, η κ. Λάμπρου είπε πως το μεγαλύτερο κέντρο είναι στο Πολέμι με 713 εκλογείς, και το 6ο Δημοτικό στην Πάφο με 712 ψηφοφόρους.

Πρόσθεσε πως στην Επαρχία Πάφου από τους 54.288 εκλογές οι 173 είναι Τουρκοκύπριοι. Όπως ανέφερε, οι περισσότεροι Τουρκοκύπριοι που διαμένουν στην Επαρχία Πάφου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Κινούσας. Από τους 173 Τουρκοκύπριους, οι 44 αναμένεται ότι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε εκείνη την περιοχή.

Στην Πόλη Χρυσοχούς θα ψηφίσουν οι διαμένοντες σε δύο τουρκοκυπριακές κοινότητες της περιοχής, στην Χρυσοχού και στην Πελαθούσα, κατέληξε.

Σχετικα

Ευρωπαϊκή Ημέρα για τα Θύματα Εγκλημάτων Μίσους

Αυτό το έργο τέχνης θα το βρεις σε μία εγκαταλελειμμένη βιτρίνα στη Ρηγαίνης

Τα απίθανα χρώματα της κυπριακής γης

Τι αλλάζει σε ένα χρόνο στις παραλίες του Δήμου Λεμεσού

Ένα κουπέπι (7 μέτρων) για βραβείο

Η συγνώμη ενός Τουρκοκύπριου (στα ελληνικά) για την εισβολή του 1974