Το ΣΙΓΜΑ ξέρει να κάνει εκλογές

Είναι θέμα (υψηλών) ποσοστών.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί η συζήτηση χθες να επικεντρώθηκε γύρω από τα ποσοστά των κομμάτων και των υποψήφιων ευρωβουλευτών, ωστόσο η επόμενη ημέρα των Ευρωεκλογών βρίσκει νικητή της αναμέτρηση το ΣΙΓΜΑ.

Όπως και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, το ΣΙΓΜΑ αναδείχθηκε πρώτο, με διαφορά, σε τηλεθέαση στο σύνολο ημέρας χθες Κυριακή 26 Μαΐου με ποσοστό τηλεθέασης 16.9% στο σύνολο πληθυσμού και 15.3% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Ο δημοσιογραφικός μαραθώνιος ξεκίνησε από τις 8:00 το πρωί με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, την Μαρίνα Χατζηκώστα και τον Νικόλα Μαρκαντώνη.

Στις 17:30 την σκυτάλη παρέλαβαν ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και ο Γιάννης Καρεκλάς. Η εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Ευρωεκλογές 2019: Η ώρα της αλήθειας» στη ζώνη 17:30-24:40 ήταν πρώτη με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 27.8% στο σύνολο πληθυσμού και 18.9% στο δυναμικό κοινό 18-54.

1.jpg

Αμέσως μετά τις 18:00 ο Δρ. Νάσιος Ορεινός παρουσίασε το exit poll του ΣΙΓΜΑ δίνοντας στους τηλεθεατές την πιο έγκυρη εκτίμηση αποτελέσματος της κρίσιμης χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης. Το exit poll του ΣΙΓΜΑ (18:00-18:16) παρακολουθήσαν έστω για ένα λεπτό 80.896 τηλεθεατές.

2.png

Το δημοσιογραφικό και το τεχνικό επιτελείο του σταθμού και του διαδικτυακού SIGMALIVE ήταν στην καρδιά των γεγονότων, μεταδίδοντας την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό, προσφέροντας μας την πιο ουσιαστική και αντικειμενική ενημέρωση.

3.png

Για ακόμα μια φορά το ΣΙΓΜΑ πρωτοτύπησε καλύπτοντας την εκλογική διαδικασία και μέσω των social media του με μια εξειδικευμένη ομάδα. Έτσι έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες των Facebook, Instagram, Twitter να έχουν πρόσβαση σε όλα όσα γίνονταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες κάτω από την ομπρέλα του #euroelections19.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ